NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Koning Willem-Alexander bij Drentse Fiets4Daagse

maandag 15 juni 2015
Koning Willem-Alexander bij Drentse Fiets4Daagse De 50ste Drentse Fiets4Daagse heeft dinsdag 7 juli een bijzondere deelnemer. Zijne Majesteit de Koning zal op de eerste dag een gedeelte van de route vanuit startplaats Assen meefietsen.

Lees meer >>

Arnhem-Nijmegen zet in op fietsveiligheid

vrijdag 12 juni 2015
Arnhem-Nijmegen zet in op fietsveiligheid De gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen willen in 2015 werk maken van de verkeersveiligheid onder fietsers. Zij hebben hierbij de hulp en expertise van de NTFU ingeroepen.

Lees meer >>

Special Le Grand Départ in Fietssport Magazine!

dinsdag 9 juni 2015
Special Le Grand Départ in Fietssport Magazine! In het juninummer van Fietssport Magazine haakt de redactie in op de Tour de France. We kijken vooruit met de Tour-directeur Christian Prudhomme, verkennen alvast de proloogroute en peilen de tourkoorts in Zeeland.

Lees meer >>

Tips & Tricks...Trainen in de hitte

woensdag 3 juni 2015
Tips & Tricks...Trainen in de hitte De eerste echt warme, zomerse dag van het jaar komt eraan, boven de 30 graden! Fietsen bij hoge temperaturen is echter niet zonder risico. Verantwoord trainen in de hitte, hoe doe je dat?

Lees meer >>

Ride for the Roses 2015 in Aalsmeer

dinsdag 2 juni 2015
Ride for the Roses 2015 in Aalsmeer Op 6 september vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Voor de tweede keer is Aalsmeer gastgemeente van dit bijzondere wielerevenement voor het goede doel.

Lees meer >>

Tips & Tricks...Veilig naar beneden

vrijdag 22 mei 2015
Tips & Tricks...Veilig naar beneden Je bent de uitdaging aangegaan, je hebt die ene berg die je altijd al had willen bedwingen, overwonnen. Yes! Nu kun je weer snel naar beneden freewheelen. Afdalen lijkt makkelijk, maar vereist wel volledige concentratie. 

Lees meer >>

Drie verenigingen lanceren nieuwe toertocht

donderdag 21 mei 2015
Drie verenigingen lanceren nieuwe toertocht Op zondag 31 mei 2015 organiseren TFC Weesp, RTC Olympia Amsterdam en UWTC Uithoorn de Triangel toertocht. Een prachtige tocht met afstanden van 100 km en 60 km langs water, veen, riviertjes en meertjes in de groene ring van Amsterdam.

Lees meer >>

Café Theater on Tour tijdens Grand Départ

donderdag 21 mei 2015
Café Theater on Tour tijdens Grand Départ Over anderhalve maand start de Tour de France en sluit het Café Theater Festival zich aan bij het peloton. Ter ere van de Grand Départ gaat op 6 juni het CTF ‘on Tour’, met een theatrale fietstocht door de buitenwijken van de Domstad.

Lees meer >>

Op naar de 3e Diabetes Classic Martijn Verschoor

donderdag 21 mei 2015
Op naar de 3e Diabetes Classic Martijn Verschoor Op zondag op 24 mei wordt de Diabetes Classic verreden in het Zuidewesten van Drenthe. Martijn Verschoor, profwielrenner bij het Amerikaanse Novo Nordisk, beoefent topsport in combinatie met diabetes 1. De toertocht vindt plaats in de streek van zijn jeugd.

Lees meer >>

Met Cycling Mates fietsen in binnen- en buitenland?

woensdag 20 mei 2015
Met Cycling Mates fietsen in binnen- en buitenland?

De wielervereniging Cycling Mates organiseert elk jaar meerdere mooie toertochten in binnen- en buitenland. Uitgangspunt hierbij is betaalbaarheid en gezelligheid.Lees meer >>

Werken aan je skills tijdens het NTFU fietsvrouwenweekend

dinsdag 19 mei 2015
Werken aan je skills tijdens het NTFU fietsvrouwenweekend Op 20/21 juni kun je tijdens het fietsvrouwen weekend clinics en workshops volgen óver en óp de fiets.Deze clinics en workshops worden door ervaren instructrices verzorgt: fiets oa mee met wereldkampioene veldrijden Daphny van den Brand.

Lees meer >>

Bauke Mollema Tocht en Le Champion ambitieus

maandag 18 mei 2015
Bauke Mollema Tocht en Le Champion ambitieus Profrenner Bauke Mollema en organisator van sportevenementen Le Champion slaan de handen ineen. Het resultaat is de Bauke Mollema Tocht op 9 augustus.

Lees meer >>

Start2Bike, in 4 trainingen beter op de fiets

vrijdag 15 mei 2015
Start2Bike, in 4 trainingen beter op de fiets In het weekend van 6 en 7 juni gaat de speciale Touredtie van Start2Bike van start. Ben of ken jij iemand die onlangs gestart is met wielrennen of onze sport wil proberen? Lees dan verder.

Lees meer >>

Maserati ondersteunt de KlimClassic

donderdag 7 mei 2015
Maserati ondersteunt de KlimClassic Het Italiaanse automerk Maserati gaat in navolging van het Verenigd Koninkrijk ook in Nederland de sportieve fietser ondersteunen. Afgelopen week tekende Maserati een overeenkomst met KlimClassic.

Lees meer >>

In Memoriam | Oscar Willems: 19 februari 1930 – 28 april 2015

donderdag 7 mei 2015
In Memoriam | Oscar Willems: 19 februari 1930 – 28 april 2015 Op 28 april 2015 is Oscar Willems, als laatste van de vier oprichters van de huidige NTFU, overleden. Oscar is 85 jaar geworden.

Lees meer >>

De heetste wielertocht van Nederland

maandag 4 mei 2015
De heetste wielertocht van Nederland Op woensdag 20 mei 2015 organiseert Ruiten Drie het wielerevenement de ‘Hel van Twente’. Met jaarlijks zo’n 1500 deelnemers is het de grootste midweekse toertocht van Nederland.

Lees meer >>

NTFU-Congres 2015 Diversiteit in de Wielersport

maandag 4 mei 2015
NTFU-Congres 2015 Diversiteit in de Wielersport Op 6 juni aanstaande vindt het jaarlijkse NTFU Congres plaats op Papendal. Het congres is dé ontmoetingsplek voor het bestuurlijk en technisch kader van onze vereniging. Een dag die je niet mag missen!

Lees meer >>

WV de Rouleurs organiseert klimtijdrit in…. Breda!

donderdag 30 april 2015
WV de Rouleurs organiseert klimtijdrit in…. Breda! Boven het nieuwe treinstation van Breda is een parkeerdek waar auto’s via een hellingbaan terecht kunnen. WV de Rouleurs organiseerde een klimtijdrit op deze hellingbaan!

Lees meer >>

Tips & Tricks... Overtraining

vrijdag 24 april 2015
Tips & Tricks... Overtraining Overtraining kan bij iedere sporter voorkomen die drie keer of vaker in de week intensief traint. Maar wat is overtraining en hoe herken je het? Hoe kom je er van af en beter nog: hoe is het te voorkomen?

Lees meer >>

De Lotto draagt in 2014 bijna 43 miljoen euro af aan NOC*NSF

donderdag 23 april 2015
De Lotto draagt in 2014 bijna 43 miljoen euro af aan NOC*NSF Namens NOC*NSF heeft voorzitter André Bolhuis uit handen van ambassadeur van De Lotto Pieter van den Hoogenband een cheque van 42,7 miljoen euro overhandigd gekregen ten behoeve van de sport.

Lees meer >>

Bloeiende tulpenvelden tijdens Fiets4Daagse Hoorn

donderdag 23 april 2015
Bloeiende tulpenvelden tijdens Fiets4Daagse Hoorn In de komende meivakantie vindt de 7e editie Fiets4Daagse Hoorn plaats van zaterdag 2 t/m dinsdag 5 mei. De bloeiende tulpenvelden kun je bij de komende editie niet missen.

Lees meer >>

Mountainbiken in de zomer!

dinsdag 21 april 2015
Mountainbiken in de zomer! Toerfietsclub Voek organiseert op zaterdag 6 juni samen met MTB team Granny Gear een MTB zomertoertocht vanuit Nijkerk met afstanden van 35, 55, 75 en 105 km. Nieuw is de 105 km route die alleen met GPS apparatuur kan worden gereden.

Lees meer >>

Lancering campagne ‘Gebruik je kop, helm op!’ tijdens AGR

vrijdag 17 april 2015
Lancering campagne ‘Gebruik je kop, helm op!’ tijdens AGR In 2013 belandden ruim 6.000 wielersporters op de Eerste Hulp. Eén op de vijf moest behandeld worden voor hoofd- of hersenletsel. Daarom brengen we de campagne ‘Gebruik je Kop, Helm op’ weer onder de aandacht.

Lees meer >>

1x de Giro en 5x de Tour in één parcours

donderdag 16 april 2015
1x de Giro en 5x de Tour in één parcours Het parcours van 'De Omloop van Rotterdam' wordt dit jaar uitgebreid: dit keer worden 3 kruisingen met het nieuwste Tour de France parcours toegevoegd. Fiets mee op 19 april a.s. vanuit 1 van de 4 startlocaties.

Lees meer >>

Lotto steunt toertochten met ‘De 6 van Lotto’

donderdag 16 april 2015
Lotto steunt toertochten met ‘De 6 van Lotto’ Toerfietsers in Nederland kunnen dit jaar rekenen op extra support en maken kans om tijdens ‘De 6 van Lotto’ mee te fietsen met de renners van Team LottoNL-Jumbo.

Lees meer >>
First 234567891011 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer