NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Warm-up, cool-down!

donderdag 25 februari 2016
Warm-up, cool-down! Een warming-up en cooling-down lijken niet zo belangrijk, zolang je geen profambities hebt. Echter, ook voor de niet-wedstrijdrenner heeft een goede warming-up en cooling-down zo zijn voordelen.

Lees meer >>

Toertochtenkalender in Fietssport Magazine!

vrijdag 19 februari 2016
Toertochtenkalender in Fietssport Magazine! Dit jaar is de eerste editie van Fietssport Magazine een hele speciale. Voor het eerst is de NTFU Kalender samengevoegd met het ledenmagazine. Een echt bewaarexemplaar dus!

Lees meer >>

Wintermarathon

woensdag 17 februari 2016
Wintermarathon Kilometervreter? Doe dan volgende week zondag mee met de Boombouw Wintermarathon waar je in het Sallandse heuvellandschap een tocht van boven de 100 km kunt maken.

Lees meer >>

Uitdagende ‘8 van Oost-Brabant’ timmert aan de weg

maandag 15 februari 2016
Uitdagende ‘8 van Oost-Brabant’ timmert aan de weg Mountainbikers en wegrenners die ieder hun eigen sportieve uitdaging kiezen. Dat kan tijdens de ‘8 van Oost-Brabant’ op zondag 6 maart in Mill. Door het bos of op de weg, er is voor iedereen een afstand die past.

Lees meer >>

Overlijden Kloosterhuis groot verlies voor wielersport

zondag 14 februari 2016
Overlijden Kloosterhuis groot verlies voor wielersport Huib Kloosterhuis (55) is op 11 februari jl. overleden. Hiermee verliest de KNWU een markante directeur die op vele fronten op unieke wijze leiding gaf aan zijn sport. 

Lees meer >>

Fietsen en afvallen

vrijdag 12 februari 2016
Fietsen en afvallen Dagelijks worden nieuwe diëten gelanceerd: snel afvallen zonder moeite! De realiteit is anders; afvallen kost veel discipline en zelfbeheersing. Hierbij geldt dat je meer energie moet verbruiken dan dat je opneemt.

Lees meer >>

Bijeenkomsten beleidsplan

maandag 8 februari 2016
Bijeenkomsten beleidsplan In 2017 staat de NTFU voor een nieuwe beleidsperiode. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe beleidsrichting en praat je graag mee? Kom dan naar één van deze bijeenkomsten.

Lees meer >>

Klaar voor de start?

donderdag 4 februari 2016
Klaar voor de start? Over een maand barst het wegseizoen weer los. Ben je klaar voor de eerste klimmetjes? Test jezelf in de Ontwakingstocht op de Utrechtse Heuvelrug. 

Lees meer >>

Toertocht met klimtijdrit

vrijdag 22 januari 2016
Toertocht met klimtijdrit Voelen zal je ‘m! Doe mee aan de toertocht ‘Door de Gelderse Poort’ en je komt 25 km voor de finish over de Rozenbos klim. Rij je je fietsvrienden het snot voor de ogen?
 

Lees meer >>

Lotto NL-Jumbo en NTFU trekken samen op!

vrijdag 15 januari 2016
Lotto NL-Jumbo en NTFU trekken samen op! Wielerploeg Team LottoNL-Jumbo is gestart met een samenwerking met de NTFU. Tijdens de ploegenpresentatie is de aftrap genomen om gezamenlijk op te trekken en gebruik te maken van elkaars kennis en expertise.

Lees meer >>

In het donker, durf jij?

dinsdag 5 januari 2016
In het donker, durf jij? Bomen, wortels, afdalingen, klimmetjes, mul zand, voor wie deelneemt aan de MTB Nightride in Gieten aanstaande zaterdag komt er nog een extra obstakel bij: de duisternis.

Lees meer >>

2.500 toertochten, geen moment om je te vervelen

vrijdag 1 januari 2016
2.500 toertochten, geen moment om je te vervelen Goede voornemens of niet, in 2016 kun jij je fietshart weer ophalen! Onze kalender staat weer bomvol met mooie toertochten. En omdat de NTFU in 2016 zestig jaar bestaat hebben we een aantal nieuwe evenementen op de kalender gezet. 

Lees meer >>

Doe mee aan de Holland Classic op 10 september 2016

vrijdag 25 december 2015
Doe mee aan de Holland Classic op 10 september 2016 Op zaterdag 10 september kun je meedoen aan hét fietsevent van 2016: de Holland Classic. Tijdens dit evenement staan een unieke toertocht én mountainbiketocht in de omgeving van Arnhem op het programma.

Lees meer >>

Uitdagend parcours met Achterhoekse gezelligheid

donderdag 24 december 2015
Uitdagend parcours met Achterhoekse gezelligheid Uitbuiken van het kerstdiner én het jaar sportief afsluiten? Dat doe je natuurlijk op de fiets! Woensdag 30 december kun je starten in het Gelderse Groenlo voor de 20ste editie van de Marveld ATB-tocht.

Lees meer >>

Feestdagendieet

dinsdag 22 december 2015
Feestdagendieet Een nieuw jaar start met goede voornemens en vaak liggen die in de sfeer van een gezondere levensstijl en het veranderen van slechte eetgewoonten. Waarom begin je niet alvast tijdens de feestdagen? 

Lees meer >>

Uniebureau gesloten

maandag 21 december 2015
Uniebureau gesloten In verband met de kerstdagen en de afsluiting van het jaar is het NTFU Uniebureau gesloten vanaf donderdag 24 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016. 

Lees meer >>

Lentekilometers maken met Joop Zoetemelk

maandag 14 december 2015
Lentekilometers maken met Joop Zoetemelk De lente is nog ver weg, maar de inschrijving voor een echte voorjaarsklassieker, de Joop Zoetemelk Classic, is weer geopend. Ook in deze tiende editie staat Joop Zoetemelk zelf aan de start.

Lees meer >>

Zilveren Kruis Nationale Sportpolis

maandag 7 december 2015
Zilveren Kruis Nationale Sportpolis De NTFU heeft met Zilveren Kruis  de Nationale Sportpolis samengesteld. Exclusief voor NTFU-leden is een vergoeding voor een dynamische fietspositiemeting opgenomen. 

Lees meer >>

Special Dutch Design in Fietssport Magazine!

vrijdag 4 december 2015
Special Dutch Design in Fietssport Magazine! In het decembernummer van Fietssport Magazine aandacht voor al het moois wat in ons eigen land ontwikkeld en bedacht wordt: Dutch Design. 
 

Lees meer >>

Zes keer de berg op buffelen

woensdag 2 december 2015
Zes keer de berg op buffelen De Alpe d’HuZes in het klein, zo kun je de Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes noemen. Zes keer de Lemelerberg op voor het goede doel.

Lees meer >>

Bij lage temperaturen: meer of minder bidons mee?

vrijdag 27 november 2015
Bij lage temperaturen: meer of minder bidons mee? We zitten vol in de herfst. Korte broek en korte mouwen zijn weer ingeruild voor extra isolerende fietskleding. Ook in je voeding moet je met deze veranderende weersomstandigheden enkele aanpassingen doorvoeren.

Lees meer >>

NTFU start samenwerking met Q-plan

maandag 16 november 2015
NTFU start samenwerking met Q-plan De NTFU is een samenwerking gestart met Q-plan. Leden van je vereniging krijgen via dit platform bij veel webshops extra korting, Van die extra korting wordt 15% óók op het account van je vereniging gestort.

Lees meer >>

Herfst- en winterwerk

vrijdag 13 november 2015
Herfst- en winterwerk Na een mooie nazomer staat de natte, koude herfst- en winterperiode weer voor de deur. De racefiets kan weer voor een tijdje in het vet. De vraag rijst dan hoe je als fanatieke wielrenner de winterperiode goed kan benutten.

Lees meer >>

Tips & Tricks: De remblokjes vervangen

maandag 9 november 2015
Tips & Tricks: De remblokjes vervangen Wanneer je doorfietst in de herfst en winter dan krijg je vaker te maken met zand, modder en vuil. Daar gaan je remblokjes sneller van slijten. Peter, monteur bij Bike Totaal, legt uit hoe je eenvoudig zelf je remblokjes kunt vervangen.

Lees meer >>

Verkoop MTB-vignet van start

vrijdag 30 oktober 2015
Verkoop MTB-vignet van start Om ook volgend jaar gebruik te kunnen maken van de mountainbikeroutes in de diverse Nationale Parken dien je in het bezit te zijn van een vignet of vergunning. Deze zijn nu verkrijgbaar.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer