NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Zilveren Kruis Nationale Sportpolis

maandag 7 december 2015
Zilveren Kruis Nationale Sportpolis De NTFU heeft met Zilveren Kruis  de Nationale Sportpolis samengesteld. Exclusief voor NTFU-leden is een vergoeding voor een dynamische fietspositiemeting opgenomen. 

Lees meer >>

Special Dutch Design in Fietssport Magazine!

vrijdag 4 december 2015
Special Dutch Design in Fietssport Magazine! In het decembernummer van Fietssport Magazine aandacht voor al het moois wat in ons eigen land ontwikkeld en bedacht wordt: Dutch Design. 
 

Lees meer >>

Zes keer de berg op buffelen

woensdag 2 december 2015
Zes keer de berg op buffelen De Alpe d’HuZes in het klein, zo kun je de Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes noemen. Zes keer de Lemelerberg op voor het goede doel.

Lees meer >>

Bij lage temperaturen: meer of minder bidons mee?

vrijdag 27 november 2015
Bij lage temperaturen: meer of minder bidons mee? We zitten vol in de herfst. Korte broek en korte mouwen zijn weer ingeruild voor extra isolerende fietskleding. Ook in je voeding moet je met deze veranderende weersomstandigheden enkele aanpassingen doorvoeren.

Lees meer >>

NTFU start samenwerking met Q-plan

maandag 16 november 2015
NTFU start samenwerking met Q-plan De NTFU is een samenwerking gestart met Q-plan. Leden van je vereniging krijgen via dit platform bij veel webshops extra korting, Van die extra korting wordt 15% óók op het account van je vereniging gestort.

Lees meer >>

Herfst- en winterwerk

vrijdag 13 november 2015
Herfst- en winterwerk Na een mooie nazomer staat de natte, koude herfst- en winterperiode weer voor de deur. De racefiets kan weer voor een tijdje in het vet. De vraag rijst dan hoe je als fanatieke wielrenner de winterperiode goed kan benutten.

Lees meer >>

Tips & Tricks: De remblokjes vervangen

maandag 9 november 2015
Tips & Tricks: De remblokjes vervangen Wanneer je doorfietst in de herfst en winter dan krijg je vaker te maken met zand, modder en vuil. Daar gaan je remblokjes sneller van slijten. Peter, monteur bij Bike Totaal, legt uit hoe je eenvoudig zelf je remblokjes kunt vervangen.

Lees meer >>

Verkoop MTB-vignet van start

vrijdag 30 oktober 2015
Verkoop MTB-vignet van start Om ook volgend jaar gebruik te kunnen maken van de mountainbikeroutes in de diverse Nationale Parken dien je in het bezit te zijn van een vignet of vergunning. Deze zijn nu verkrijgbaar.

Lees meer >>

Hoe maak ik mijn fiets schoon?

donderdag 22 oktober 2015
Hoe maak ik mijn fiets schoon? Om de levensduur van je mountainbike  te verlengen, is het belangrijk dat je de fiets goed schoonmaakt wanneer je deze gebruikt hebt. Zeker als het slecht weer is, hebben je onderdelen veel te verduren.

Lees meer >>

Van racefiets naar mountainbike

donderdag 22 oktober 2015
Van racefiets naar mountainbike Het wegseizoen is ten einde. Veel fietsers maakt in de herfst de overstap naar de mountainbike. Nog geen ervaren mountainbiker? Wij geven tips.

Lees meer >>

Save the date!

donderdag 22 oktober 2015
Save the date!

Omdat de NTFU in 2016 60 jaar bestaat, organiseren we op 11 september een groots fietsevent op Papendal.
 Lees meer >>

Ladies Only mountainbike tocht in Eerbeek

maandag 19 oktober 2015
Ladies Only mountainbike tocht in Eerbeek Zondag 1 november wordt een Ladies Only mountainbike toertocht georganiseerd bij Last Gear in Eerbeek. Deze tocht is geschikt voor de beginnende en de ervaren fietser.

Lees meer >>

NTFU deelt expertise

maandag 12 oktober 2015
NTFU deelt expertise Wat is de waarde van de fietser? Deze vraag staat morgenmiddag centraal bij het symposium Bikenomics in Utrecht. De NTFU verzorgt een workshop over de economische betekenis van de wielersporter.
 

Lees meer >>

Superklassieker in Emst

woensdag 7 oktober 2015
Superklassieker in Emst Op alle onderdelen een 10 scoren. De Gelderse club Houdt De Ketting Strak is dat gelukt en mag dan ook met trots het predicaat NTFU Klassieker verbinden aan hun Gisola Emster Veldtoertocht.

Lees meer >>

Special Fietstechniek in Fietssport Magazine!

maandag 5 oktober 2015
Special Fietstechniek in Fietssport Magazine! In het oktobernummer van Fietssport Magazine speciale aandacht voor fietstechniek én de techniek van het fietsen. Hoe trap je efficiënt de pedalen rond? Welk gereedschap heb je nodig om de meest voorkomende reparaties zelf uitvoeren?
 

Lees meer >>

Het cafeïne-effect

vrijdag 25 september 2015
Het cafeïne-effect Cafeïne kan je sportprestatie verbeteren en je hebt er niet veel van nodig. Eén tot drie milligram per kilogram lichaamsgewicht is al voldoende. Dit komt voor de meeste mensen overeen met één of twee kopjes koffie.

Lees meer >>

WayPoint GPS Marathon

maandag 21 september 2015
WayPoint GPS Marathon Op zaterdag 10 oktober vindt de 3e WayPoint ATB Marathon plaats. Een 130 km lange ATB/MTB toertocht die deels over de nieuwe MTB Route Rijssen loopt. 

Lees meer >>

Kennisdag MTB routes

donderdag 17 september 2015
Kennisdag MTB routes Op zaterdag 7 november organiseren we voor de eerste keer een Kennisdag MTB routes. Op het programma staan kennisuitwisseling en praktische workshops. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Lees meer >>

Maak kans op een 1-op-1 mountainbike clinic

donderdag 10 september 2015
Maak kans op een 1-op-1 mountainbike clinic Meld je vrienden en familie op de mountainbiketrainingen van Start2Bike en maak zelf kans op een geheel verzorgde trainingsdag met een van de beste NTFU-instructeurs. Start2Bike gaat in oktober weer op ruim 50 locaties van start.

Lees meer >>

Shimano opent Experience Center in Limburg

woensdag 9 september 2015
Shimano opent Experience Center in Limburg In een voormalige brouwerij wil Shimano een Experience Center voor de fietsliefhebber openen. Deze week werd in Valkenburg het startschot gegeven voor de bouw.

Lees meer >>

Biertje?

donderdag 3 september 2015
Biertje? Voor veel fietsers is het een gewoonte om na een toertocht te genieten van een Belgisch biertje. Maar is dat wel zo gezond? Wat doet alcohol eigenlijk met je als je net 100 km weggetrapt hebt?

Lees meer >>

NK Toerfietsen 2015 een ware belevenis

donderdag 3 september 2015
NK Toerfietsen 2015 een ware belevenis Fantastische weersomstandigheden zorgden ervoor dat de ruim 440 deelnemers aan het NK Toerfietsen 2015 zaterdag 29 augustus een geweldige dag beleefden.

Lees meer >>

Extra afstanden en gratis apps bij Het Rondje Stelling

maandag 24 augustus 2015
Extra afstanden en  gratis apps bij Het Rondje Stelling Op zaterdag 29 augustus 2015 wordt het 4e Rondje Stelling georganiseerd. Dit jaar met extra routes voor sportieve recreatieve toerfietsers en jeugd.

Lees meer >>

Fietsen in Italiaanse sferen

dinsdag 18 augustus 2015
Fietsen in Italiaanse sferen Toerclub Keiaosers organiseert op zaterdag 29 augustus de vierde editie van Deerns op de Fietse vanuit de Gelderse Achterhoek. Een unieke toertocht met deze keer een Italiaanse tintje, exclusief en alleen voor fietsvrouwen.
 

Lees meer >>

Nieuw: Start2Bike Testdagen voor startende mountainbikers

maandag 17 augustus 2015
Nieuw: Start2Bike Testdagen voor startende mountainbikers Op 20, 26 en 27 september organiseren we de Start2Bike Testdagen. Dit nieuwe concept biedt iedereen die kennis wil maken met de mountainbikesport de gelegenheid dit op een laagdrempelige manier te doen.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer