NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl

donderdag 2 juni 2016
NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl Op Fietssport.nl vind je natuurlijk ook de vertrouwde NTFU Kalender. Omdat Fietssport is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op tablet en smartphone kun je nu altijd en overal op zoek naar jouw volgende toertocht. 

Lees meer >>

Activeer jouw Fietssport PLUS-account

donderdag 2 juni 2016
Activeer jouw Fietssport PLUS-account Maak een account aan op ons nieuwe platform Fietssport.nl en activeer je Fietssport PLUS-account. Hiermee kun jij, als lid van de NTFU, routes en toertochten opslaan als favoriet, snel inschrijven voor je volgende tocht en onbeperkt routes downloaden. 

Lees meer >>

Drentse tracks en trails

woensdag 1 juni 2016
Drentse tracks en trails Mountainbikers opgelet! Komende zondag 5 juni staat voor de tweede keer het MTB Assen Fletcher Event op de agenda met routes van 25 tot 100 km. 

Lees meer >>

‘Mijn wielertenue is goud waard!’

vrijdag 20 mei 2016
‘Mijn wielertenue is goud waard!’ Veel bedrijven stellen een wielertenue ter beschikking aan werknemers, maar vaak wordt vergeten dat deze in het tenue van de organisatie een fietsende reclamezuil is. Goed of slecht gedrag kan het bedrijfsimago beïnvloeden.

Lees meer >>

Geef je mening over fietspaden en -routes!

dinsdag 17 mei 2016
Geef je mening over fietspaden en -routes! De ANWB is op zoek naar fietsliefhebbers. Ze horen graag van jou wat je zou willen verbeteren op de fietsroute. Doe mee en laat de stem van de sportieve fietser horen in dit onderzoek onder alle recreatieve fietsers.

Lees meer >>

Fiets jij sneller dan Erik Dekker en Mathieu Hermans?

vrijdag 13 mei 2016
Fiets jij sneller dan Erik Dekker en Mathieu Hermans? Fanatieke fietsers kunnen zich op zondag 29 mei tijdens de Neeltje Jans Time Trial voor één keer meten met etappewinnaars van de Tour de France Erik Dekker en Mathieu Hermans.

Lees meer >>

De doordeweekse uitdaging: Autobedrijf Weijers Veluwerit

vrijdag 13 mei 2016
De doordeweekse uitdaging: Autobedrijf Weijers Veluwerit De meeste toertochten staan logischerwijs op een zaterdag of zondag gepland. De Autobedrijf Weijers Veluwerit is een van de weinige tochten die midden in de week plaatsvindt, op woensdag 18 mei.

Lees meer >>

Sixty60: voor wie van een uitdaging houdt

woensdag 4 mei 2016
Sixty60: voor wie van een uitdaging houdt Op zaterdag 21 mei organiseert wielersportbond NTFU de Sixty60 mountainbike-trailrun op de Utrechtse Heuvelrug. “Een evenement voor avonturiers die van een uitdaging houden."

Lees meer >>

Kwaliteitslabel NTFU wordt de norm in Zuid-Limburg

vrijdag 29 april 2016
Kwaliteitslabel NTFU wordt de norm in Zuid-Limburg Onder de naam Velo-t werken de tien grootste toertochten in Zuid-Limburg samen voor afstemming van data en routes en uitwisseling van kennis en kunde. In 2016 breidt Velo-t haar activiteiten verder uit met de kwaliteits-controle van de NTFU.

Lees meer >>

Vier 60 jaar NTFU: Huur de On Toerbus voor je club!

donderdag 28 april 2016
Vier 60 jaar NTFU: Huur de On Toerbus voor je club! Wil je dit jaar eens uitpakken tijdens je clubweekend of teamuitje? Huur dan de NTFU On Toerbus met aanhanger voor je vereniging en ga met max 50 personen en 40 fietsen als VIP's op pad!

Lees meer >>

In de NTFU-bus naar de Kreders Klassieker!

maandag 25 april 2016
In de NTFU-bus naar de Kreders Klassieker! De Kreders Klassieker heeft dit jaar vanwege 60 jaar NTFU een speciale aanbieding: Schrijf met 5 of meer personen in en maak kans om te worden opgehaald en thuisgebracht met de NTFU On Toerbus.

Lees meer >>

Bekende wielrenners aan de start Cycle Challenge

maandag 25 april 2016
Bekende wielrenners aan de start Cycle Challenge Tijdens de laatste Tour de France gingen prachtige beelden van de prestigieuze Deltawerken de hele wereld over. Op 21 mei kun je life ervaren hoe de Tourdeelnemers weer en wind hebben getrotseerd om te finishen op de Neeltje Jans.

Lees meer >>

Freedom Ride: Fietsen voor de vrijheid

donderdag 21 april 2016
Freedom Ride: Fietsen voor de vrijheid Wil jij samen met Robert Gesink, Wilco Kelderman en Sep Vanmarcke in een peloton fietsen? Op 5 mei organiseert Team LottoNL-Jumbo de Freedom Ride.
 

Lees meer >>

Aprileditie Fietssport Magazine onderweg

maandag 18 april 2016
Aprileditie Fietssport Magazine onderweg Het aprilnummer van Fietssport Magazine staat met de special Jong Geleerd in het teken van de fietsende jeugd en fietsfamilies.

Lees meer >>

Wielrenners gooien charmes in de strijd

vrijdag 15 april 2016
Wielrenners gooien charmes in de strijd Deze week gaan wielrenners in de regio Arnhem-Nijmegen het gesprek aan met medegebruikers van het fietspad om de ergenissen onderling te verminderen en begrip voor elkaar te vergroten.

Lees meer >>

Veilig door het verkeer met de Wegkapitein

woensdag 13 april 2016
Veilig door het verkeer met de Wegkapitein Met het aankomende weer gaan de groepen wielrenners weer massaal de weg op. Logisch want samen fietsen is leuker! Daarom fietst 52% van de sportieve fietsers weleens in een groep. Om je veilig door het verkeer te verplaatsen is het verstandig een Wegkapitein aan te wijzen.

Lees meer >>

Zwem, fiets, ren!

maandag 11 april 2016
Zwem, fiets, ren! Vijf grote sportbonden werken samen aan de promotie en verbinding van de zwem-, hardloop- en wielersport. NTFU-leden krijgen 20% korting op deelname aan de Triathlon Championships Rotterdam 2016.

Lees meer >>

Nieuwe campagne: Ruimte voor elkaar

donderdag 7 april 2016
Nieuwe campagne: Ruimte voor elkaar Sportbonden en natuurorganisaties hebben de handen ineen geslagen. Met de nieuwe ‘Buitencode’ willen zij de omgang tussen bezoekers van natuurgebieden op een positieve manier beïnvloeden.

Lees meer >>

Start2Bike, in 4 trainingen beter op de fiets

donderdag 31 maart 2016
Start2Bike, in 4 trainingen beter op de fiets In het weekend van 2 en 3 april start wielersportbond NTFU met Start2Bike, een trainingsprogramma waarbij startende fietsers onder begeleiding van een ervaren instructeur werken aan hun basistechniek op racefiets of mountainbike. 

Lees meer >>

Ideale voorbereiding voor de Giro Gelderland toertocht

donderdag 24 maart 2016
Ideale voorbereiding voor de Giro Gelderland toertocht Om te zien hoe het met de conditie en de klimkunsten is gesteld, is deelname aan de Veluviatocht in Wageningen dit weekend ideaal. De tocht is zo vroeg in het seizoen nog niet zo heel lang, maar er zitten al wel de nodige venijnige klimmetjes in.

Lees meer >>

Bart Brentjens helpt startende mountainbiker op weg

donderdag 17 maart 2016
Bart Brentjens helpt startende mountainbiker op weg Op zaterdag 2 april start Mountainbikeclub Oss met Start2Bike. De eerste training bij Mountainbikeclub Oss wordt verzorgd door Bart Brentjens, voormalig Olympisch kampioen en nog steeds zeer actief binnen de wedstrijdsport.

Lees meer >>

Lotto haalt 43,5 miljoen op voor de Nederlandse sport

donderdag 17 maart 2016
Lotto haalt 43,5 miljoen op voor de Nederlandse sport Namens NOC*NSF heeft voorzitter André Bolhuis van De Lotto een cheque van 43,5 miljoen euro overhandigd gekregen ten behoeve van de sport.  

Lees meer >>

Tijdrit over Oosterscheldekering

donderdag 10 maart 2016
Tijdrit over Oosterscheldekering Op zondag 29 mei kunnen fanatieke fietsers een uitdaging van formaat aangaan tijdens de Neeltje Jans Time Trial, een tijdrit met een parcours van 35 kilometer over de Deltawerken en door Zeeland.

Lees meer >>

EPO-test bij wielrenners

donderdag 3 maart 2016
EPO-test bij wielrenners Bevordert EPO wel of niet de prestaties? Daarover wordt al jaren getwist. Uitgebreid onderzoek moet het laatste woord gaan geven.

Lees meer >>

Achterhoekse Molentocht 2016

vrijdag 26 februari 2016
Achterhoekse Molentocht 2016 Een mooie en uitdagende fietstocht door het fraaie Achterhoekse landschap langs 18 molens. Dat is de Achterhoekse Molentocht 2016 die op Tweede Paasdag vanuit Doetinchem wordt verreden.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer