NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Fietsevent Holland Classic geslaagd

dinsdag 13 september 2016
Fietsevent Holland Classic geslaagd 2.000 enthousiaste wielrenners en mountainbikers kwamen afgelopen zaterdag naar Papendal voor de Holland Classic, het fietsevent dat de NTFU organiseerde i.v.m. het 60-jarig jubileum.

Lees meer >>

Nationale Fiets Telweek: doe mee

woensdag 7 september 2016
Nationale Fiets Telweek: doe mee De Nationale Fiets Telweek organiseert in de derde week van september het grote nationale fietsonderzoek. Ook jij kunt meedoen door vanaf nu de gratis app te downloaden.

Lees meer >>

100 nieuwe routes op Fietssport.nl

maandag 5 september 2016
100 nieuwe routes op Fietssport.nl Toen we in juni startten met ons nieuwe platform Fietssport.nl waren we trots op de 500 routes die we konden presenteren. Inmiddels zijn er meer dan 100 routes toegevoegd!

Lees meer >>

Sluit het seizoen goed af op de zonnige Holland Classic

zondag 4 september 2016
Sluit het seizoen goed af op de zonnige Holland Classic Komende zaterdag is de Holland Classic, een mooie én zonnige afsluiter van het seizoen! Kom je ook? Je kunt nu de GPX-bestanden van de routes downloaden.

Lees meer >>

Werken aan je MTB-techniek

vrijdag 26 augustus 2016
Werken aan je MTB-techniek Startende mountainbikers kunnen in oktober weer meedoen aan 4 Start2Bike trainingen op ruim 40 locaties. Onder leiding van ervaren trainers wordt gewerkt aan basistechnieken.

Lees meer >>

Trail update augustus

vrijdag 26 augustus 2016
Trail update augustus Een korte update van de Nederlandse trails. Wat kun je de komende periode verwachten en welke nieuwe MTB-routes zijn een bezoekje waard?

Lees meer >>

Audax Klub Nederland wint VIP-arrangement

woensdag 24 augustus 2016
Audax Klub Nederland wint VIP-arrangement Audax Klub Nederland uit Roosendaal heeft het VIP-arrangement gewonnen bij de Holland Classic. Op 10 september worden hun leden opgehaald en thuisgebracht met de NTFU jubileumbus.

Lees meer >>

Gratis taart voor jou als NTFU-lid

woensdag 17 augustus 2016
Gratis taart voor jou als NTFU-lid Dit jaar bestaat de NTFU 60 jaar en dat vieren we graag met jou! Daarom organiseren we op 10 september de Holland Classic voor mountainbikers en racefietsers. En zoals het hoort bij een verjaardag; NTFU-leden worden getrakteerd op koffie of thee met gebak en een maaltijd.
 

Lees meer >>

Hoe passeer je paard en ruiter?

maandag 15 augustus 2016
Hoe passeer je paard en ruiter? Veel mountainbikers weten niet precies wat te doen als ze een ruiter op het bospad tegenkomen. Wist je bijvoorbeeld dat een paard een zichtveld van bijna 360 graden heeft en je dus al van achteren ziet naderen? 

Lees meer >>

Met korting naar Bike Motion Benelux

maandag 8 augustus 2016
Met korting naar Bike Motion Benelux De voorverkoop voor Bike Motion Benelux is van start en NTFU-leden krijgen extra korting op de voorverkoopprijs. Koop nu alvast je kaartje en krijg 5 euro korting ten opzichte van een kaartje tijdens de beurs!

Lees meer >>

Hoe overleef ik Luik-Bastenaken-Luik?

donderdag 4 augustus 2016
Hoe overleef ik Luik-Bastenaken-Luik? Fiets jij dit jaar Luik-Bastenaken-Luik? Dan hebben wij nog een aantal last-minute tips zodat jij deze monstertocht in de Ardennen overleeft.

Lees meer >>

Over de grens

vrijdag 29 juli 2016
Over de grens Ultiem aan de bak kun je in de Grensland MTB-marathon aan de oostgrens van ons land met routes van 55, 75 en 100 km. Met ook een kidsrun.

Lees meer >>

Oud-Kampioenen aan de start Holland Classic

maandag 25 juli 2016
Oud-Kampioenen aan de start Holland Classic In de 60 jaar dat de NTFU bestaat zijn er heel wat Nederlandse wielrenners kampioen geworden. We zijn trots dat op de Holland Classic een aantal van deze coryfeeën aan de start staan!

Lees meer >>

LBL Ardennen Classic verplaatst

woensdag 20 juli 2016
LBL Ardennen Classic verplaatst De LBL Ardennen Classic vindt plaats op zaterdag 13 augustus 2016 in plaats van een week later. Wegens een evenement op dezelfde dag heeft de organisatie besloten om de klassieker te verplaatsen naar zaterdag 13 augustus. 

Lees meer >>

Bijen en wespen

vrijdag 15 juli 2016
Bijen en wespen Het zal je maar gebeuren. Zit je middenin een afdaling, 60 km/uur, knalt er een bij tegen je hand, blijft hangen in een vingertje van je handschoen en boort de angel in je huid. Wat doe je dan?

Lees meer >>

Een dijk van een toertocht!

donderdag 7 juli 2016
Een dijk van een toertocht! Ten noorden van Amsterdam ligt alles wat het echte Holland te bieden heeft. Op zondag 10 juli kun je deze regio nader verkennen tijdens de Ronde van de Westfriese Omringdijk.

Lees meer >>

Maak kans op een Holland Classic VIP-arrangement!

woensdag 6 juli 2016
Maak kans op een Holland Classic VIP-arrangement! Op 10 september is de Holland Classic. Jouw vereniging kan een VIP-arrangement winnen voor dit evenement. Laat weten waarom jouw club dit arrangement verdient en wie weet staat de NTFU-touringcar binnenkort wel bij jouw voor de deur!

Lees meer >>

HomeRiders fietsen 844.000 euro bijeen

dinsdag 28 juni 2016
HomeRiders fietsen 844.000 euro bijeen Fietsers uit het hele land fietsten afgelopen weekend bijna onafgebroken van Maastricht naar Groningen om geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen. De opbrengst van HomeRide was bij de finish maar liefst 844.000 euro.

Lees meer >>

Op pad met Daphny

woensdag 22 juni 2016
Op pad met Daphny Na twee edities in de nazomer verschuift de Daphny van den Brand Classic naar hartje zomer, 10 juli. En deze keer mogen de mannen ook mee.

Lees meer >>

Routes Holland Classic bekend

dinsdag 21 juni 2016
Routes Holland Classic bekend De routes van de Holland Classic zijn bekend. Op 10 september organiseert de NTFU dit event, waarbij wielrenners drie lussen van 60 km rijden. Zo kies je zelf hoever je fietst én over welk terrein; door bossen, heuvels of over dijken.

Lees meer >>

Routespecial in Fietssport Magazine!

woensdag 15 juni 2016
Routespecial in Fietssport Magazine! Het juninummer staat in het teken van routes. Van de trainingsrondjes van Marcel Kittel tot de Zeeuwse wielerroutes. En je leest alles over Fietssport.nl, het nieuwe routeplatform voor sportieve fietsers.

Lees meer >>

Maak kennis met Fietssport

dinsdag 14 juni 2016
Maak kennis met Fietssport Wie jarig is trakteert: de NTFU bestaat zestig jaar en lanceert Fietssport.nl. Op deze nieuwe website vind je ruim 500 routes voor sportieve fietsers. Leden kunnen deze routes gratis downloaden. 

Lees meer >>

Gezonde slaap

donderdag 9 juni 2016
Gezonde slaap Joop Zoetemelk zei ooit dat de wedstrijd gewonnen wordt in bed. En hij won de Tour de France… Welke functie heeft slaap bij het herstel na een sportieve prestatie?

Lees meer >>

Fietssport als snelkoppeling op tablet of telefoon

donderdag 2 juni 2016
Fietssport als snelkoppeling op tablet of telefoon Fietssport is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op mobiele telefoons en tablets. Wil je Fietssport altijd binnen handbereik, maak dan een snelkoppeling naar Fietssport.nl op het beginscherm van je toestel. 

Lees meer >>

500+ routes voor sportieve fietsers

donderdag 2 juni 2016
500+ routes voor sportieve fietsers Op Fietssport vind je mooie en uitdagende routes van en voor sportieve fietsers. Jij als lid van de NTFU kunt deze routes gratis downloaden voor je GPS-toestel.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer