NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

HomeRiders fietsen 844.000 euro bijeen

dinsdag 28 juni 2016
HomeRiders fietsen 844.000 euro bijeen Fietsers uit het hele land fietsten afgelopen weekend bijna onafgebroken van Maastricht naar Groningen om geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen. De opbrengst van HomeRide was bij de finish maar liefst 844.000 euro.

Lees meer >>

Op pad met Daphny

woensdag 22 juni 2016
Op pad met Daphny Na twee edities in de nazomer verschuift de Daphny van den Brand Classic naar hartje zomer, 10 juli. En deze keer mogen de mannen ook mee.

Lees meer >>

Routes Holland Classic bekend

dinsdag 21 juni 2016
Routes Holland Classic bekend De routes van de Holland Classic zijn bekend. Op 10 september organiseert de NTFU dit event, waarbij wielrenners drie lussen van 60 km rijden. Zo kies je zelf hoever je fietst én over welk terrein; door bossen, heuvels of over dijken.

Lees meer >>

Routespecial in Fietssport Magazine!

woensdag 15 juni 2016
Routespecial in Fietssport Magazine! Het juninummer staat in het teken van routes. Van de trainingsrondjes van Marcel Kittel tot de Zeeuwse wielerroutes. En je leest alles over Fietssport.nl, het nieuwe routeplatform voor sportieve fietsers.

Lees meer >>

Maak kennis met Fietssport

dinsdag 14 juni 2016
Maak kennis met Fietssport Wie jarig is trakteert: de NTFU bestaat zestig jaar en lanceert Fietssport.nl. Op deze nieuwe website vind je ruim 500 routes voor sportieve fietsers. Leden kunnen deze routes gratis downloaden. 

Lees meer >>

Gezonde slaap

donderdag 9 juni 2016
Gezonde slaap Joop Zoetemelk zei ooit dat de wedstrijd gewonnen wordt in bed. En hij won de Tour de France… Welke functie heeft slaap bij het herstel na een sportieve prestatie?

Lees meer >>

Fietssport als snelkoppeling op tablet of telefoon

donderdag 2 juni 2016
Fietssport als snelkoppeling op tablet of telefoon Fietssport is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op mobiele telefoons en tablets. Wil je Fietssport altijd binnen handbereik, maak dan een snelkoppeling naar Fietssport.nl op het beginscherm van je toestel. 

Lees meer >>

500+ routes voor sportieve fietsers

donderdag 2 juni 2016
500+ routes voor sportieve fietsers Op Fietssport vind je mooie en uitdagende routes van en voor sportieve fietsers. Jij als lid van de NTFU kunt deze routes gratis downloaden voor je GPS-toestel.

Lees meer >>

NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl

donderdag 2 juni 2016
NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl Op Fietssport.nl vind je natuurlijk ook de vertrouwde NTFU Kalender. Omdat Fietssport is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op tablet en smartphone kun je nu altijd en overal op zoek naar jouw volgende toertocht. 

Lees meer >>

Activeer jouw Fietssport PLUS-account

donderdag 2 juni 2016
Activeer jouw Fietssport PLUS-account Maak een account aan op ons nieuwe platform Fietssport.nl en activeer je Fietssport PLUS-account. Hiermee kun jij, als lid van de NTFU, routes en toertochten opslaan als favoriet, snel inschrijven voor je volgende tocht en onbeperkt routes downloaden. 

Lees meer >>

Drentse tracks en trails

woensdag 1 juni 2016
Drentse tracks en trails Mountainbikers opgelet! Komende zondag 5 juni staat voor de tweede keer het MTB Assen Fletcher Event op de agenda met routes van 25 tot 100 km. 

Lees meer >>

‘Mijn wielertenue is goud waard!’

vrijdag 20 mei 2016
‘Mijn wielertenue is goud waard!’ Veel bedrijven stellen een wielertenue ter beschikking aan werknemers, maar vaak wordt vergeten dat deze in het tenue van de organisatie een fietsende reclamezuil is. Goed of slecht gedrag kan het bedrijfsimago beïnvloeden.

Lees meer >>

Geef je mening over fietspaden en -routes!

dinsdag 17 mei 2016
Geef je mening over fietspaden en -routes! De ANWB is op zoek naar fietsliefhebbers. Ze horen graag van jou wat je zou willen verbeteren op de fietsroute. Doe mee en laat de stem van de sportieve fietser horen in dit onderzoek onder alle recreatieve fietsers.

Lees meer >>

Fiets jij sneller dan Erik Dekker en Mathieu Hermans?

vrijdag 13 mei 2016
Fiets jij sneller dan Erik Dekker en Mathieu Hermans? Fanatieke fietsers kunnen zich op zondag 29 mei tijdens de Neeltje Jans Time Trial voor één keer meten met etappewinnaars van de Tour de France Erik Dekker en Mathieu Hermans.

Lees meer >>

De doordeweekse uitdaging: Autobedrijf Weijers Veluwerit

vrijdag 13 mei 2016
De doordeweekse uitdaging: Autobedrijf Weijers Veluwerit De meeste toertochten staan logischerwijs op een zaterdag of zondag gepland. De Autobedrijf Weijers Veluwerit is een van de weinige tochten die midden in de week plaatsvindt, op woensdag 18 mei.

Lees meer >>

Sixty60: voor wie van een uitdaging houdt

woensdag 4 mei 2016
Sixty60: voor wie van een uitdaging houdt Op zaterdag 21 mei organiseert wielersportbond NTFU de Sixty60 mountainbike-trailrun op de Utrechtse Heuvelrug. “Een evenement voor avonturiers die van een uitdaging houden."

Lees meer >>

Kwaliteitslabel NTFU wordt de norm in Zuid-Limburg

vrijdag 29 april 2016
Kwaliteitslabel NTFU wordt de norm in Zuid-Limburg Onder de naam Velo-t werken de tien grootste toertochten in Zuid-Limburg samen voor afstemming van data en routes en uitwisseling van kennis en kunde. In 2016 breidt Velo-t haar activiteiten verder uit met de kwaliteits-controle van de NTFU.

Lees meer >>

Vier 60 jaar NTFU: Huur de On Toerbus voor je club!

donderdag 28 april 2016
Vier 60 jaar NTFU: Huur de On Toerbus voor je club! Wil je dit jaar eens uitpakken tijdens je clubweekend of teamuitje? Huur dan de NTFU On Toerbus met aanhanger voor je vereniging en ga met max 50 personen en 40 fietsen als VIP's op pad!

Lees meer >>

In de NTFU-bus naar de Kreders Klassieker!

maandag 25 april 2016
In de NTFU-bus naar de Kreders Klassieker! De Kreders Klassieker heeft dit jaar vanwege 60 jaar NTFU een speciale aanbieding: Schrijf met 5 of meer personen in en maak kans om te worden opgehaald en thuisgebracht met de NTFU On Toerbus.

Lees meer >>

Bekende wielrenners aan de start Cycle Challenge

maandag 25 april 2016
Bekende wielrenners aan de start Cycle Challenge Tijdens de laatste Tour de France gingen prachtige beelden van de prestigieuze Deltawerken de hele wereld over. Op 21 mei kun je life ervaren hoe de Tourdeelnemers weer en wind hebben getrotseerd om te finishen op de Neeltje Jans.

Lees meer >>

Freedom Ride: Fietsen voor de vrijheid

donderdag 21 april 2016
Freedom Ride: Fietsen voor de vrijheid Wil jij samen met Robert Gesink, Wilco Kelderman en Sep Vanmarcke in een peloton fietsen? Op 5 mei organiseert Team LottoNL-Jumbo de Freedom Ride.
 

Lees meer >>

Aprileditie Fietssport Magazine onderweg

maandag 18 april 2016
Aprileditie Fietssport Magazine onderweg Het aprilnummer van Fietssport Magazine staat met de special Jong Geleerd in het teken van de fietsende jeugd en fietsfamilies.

Lees meer >>

Wielrenners gooien charmes in de strijd

vrijdag 15 april 2016
Wielrenners gooien charmes in de strijd Deze week gaan wielrenners in de regio Arnhem-Nijmegen het gesprek aan met medegebruikers van het fietspad om de ergenissen onderling te verminderen en begrip voor elkaar te vergroten.

Lees meer >>

Veilig door het verkeer met de Wegkapitein

woensdag 13 april 2016
Veilig door het verkeer met de Wegkapitein Met het aankomende weer gaan de groepen wielrenners weer massaal de weg op. Logisch want samen fietsen is leuker! Daarom fietst 52% van de sportieve fietsers weleens in een groep. Om je veilig door het verkeer te verplaatsen is het verstandig een Wegkapitein aan te wijzen.

Lees meer >>

Zwem, fiets, ren!

maandag 11 april 2016
Zwem, fiets, ren! Vijf grote sportbonden werken samen aan de promotie en verbinding van de zwem-, hardloop- en wielersport. NTFU-leden krijgen 20% korting op deelname aan de Triathlon Championships Rotterdam 2016.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer