NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Stem op je favoriete mountainbike trail

dinsdag 25 april 2017
Stem op je favoriete mountainbike trail In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Cube Bikes worden in juni 2017 de DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt.

Lees meer >>

Jan van de Ven ontvangt lintje

maandag 24 april 2017
Jan van de Ven ontvangt lintje Zo trots als een pauw, dat zijn wij op onze vrijwilliger Jan van de Ven, die op 26 april een lintje ontving voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor zijn club en vooral de NTFU.

Lees meer >>

Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste

donderdag 13 april 2017
Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste Op zondag 23 april 2017 organiseert WTC Gerry van Gerwen de eerste editie van ‘Ollands Ruigste’. 

Lees meer >>

Mergelheuvelland 2-daagse

donderdag 13 april 2017
Mergelheuvelland 2-daagse Fiets op zaterdag 16 en zondag 17 september mee met de Mh2D door Zuid-Limburg, de Belgische Voerstreek en het land van Herve.

Lees meer >>

2 april: Kaderdag voor instructeurs

donderdag 23 maart 2017
2 april: Kaderdag voor instructeurs Ben je instructeur en wil je je kennis verbreden en/of verdiepen? Kom dan op zondag 2 april naar de Kaderdag! We bieden zeer diverse workshops en clinics aan waardoor jij een nog betere trainer/instructeur wordt.

Lees meer >>

Manifest Buitensport aangeboden

dinsdag 14 maart 2017
Manifest Buitensport aangeboden Er moet meer regie komen van de overheid op de combinatie buitensport en natuur. Daarom is het Manifest 'Naar buitensport en natuur voor iedereen' aangeboden aan de politiek.

Lees meer >>

Scan & Go bij steeds meer tochten

donderdag 9 maart 2017
Scan & Go bij steeds meer tochten Bij 64% van de toertochten werd in 2016 gewerkt met het inschrijf- en registratiesysteem van de NTFU. Het online inschrijven voor toertochten neemt de laatste jaren een vlucht.

Lees meer >>

Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen

maandag 27 februari 2017
Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen Start2Bike gaat weer van start. In vier trainingen leer je de basistechnieken van het mountainbiken of wielrennen zodat je met meer vertrouwen op je fiets stapt. 

Lees meer >>

KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur

woensdag 15 februari 2017
KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur De NTFU en KNWU organiseren in februari en maart gezamenlijk voor al hun verenigingen de Avond van het Wielerbestuur. “Of je nu bestuurder bent van een KNWU-club, NTFU-vereniging of een combi-club, je loopt bestuurlijk tegen dezelfde uitdagingen aan," aldus Arjan de Vries, directeur van de NTFU. "Dat we hier samen aandacht aan besteden is een mooie ontwikkeling."

Lees meer >>

Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders

vrijdag 10 februari 2017
Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders Vijf clubs, verenigd in Wielercollectief Land van Cuijk en natuurbeheerders van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten hebben hun handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsconvenant.

Lees meer >>

Spek je clubkas

donderdag 9 februari 2017
Spek je clubkas Kan jouw vereniging wel wat extra’s gebruiken? Doe dan mee met de Oranje Fonds Collecte. De helft van jullie opbrengst is voor je eigen club. Een mooi extra zakcentje!

Lees meer >>

Avond van het Wielerbestuur

dinsdag 7 februari 2017
Avond van het Wielerbestuur Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennis-deling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wieler-bestuur in Rosmalen, Klarenbeek, Assen of Alphen aan den Rijn!

Lees meer >>

De Boombouw Wintermarathon

dinsdag 31 januari 2017
De Boombouw Wintermarathon De Boombouw Wintermarathon voert de deelnemers op zondag 19 februari door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug.

Lees meer >>

Het Amsterdamse Wielersymposium

dinsdag 31 januari 2017
Het Amsterdamse Wielersymposium Op 7 maart organiseren specialisten van Sport Medisch Centrum Fysiomed een informatieavond voor wielrenners. Het thema van deze avond is de voorbereiding op een nieuw seizoen.

Lees meer >>

Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa?

maandag 23 januari 2017
Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa? Onderhoud jij of jouw vereniging een MTB-route? Meld je dan aan voor het 'Take Care of Your Trails' weekend. 

Lees meer >>

Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine

dinsdag 6 december 2016
Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine In de laatste editie van dit jaar staan fietstrends van eigen bodem centraal. Met portretten van bijzondere Hollandse bike/coffeeshops, alles over voorjaarsklassiekers en overwinteren op de baan.

Lees meer >>

Alle toertochten van 2017 nú al online

maandag 5 december 2016
Alle toertochten van 2017 nú al online Ieder jaar verschijnt op 1 januari de NTFU Kalender online. Dit jaar heeft de Sint een verrassing voor ons: vandaag zijn alle toertochten van 2017-2018 al terug te vinden op Fietssport.nl.

Lees meer >>

NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid

dinsdag 8 november 2016
NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid Goed nieuws: vanaf 1 januari wordt de NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid. Zo wordt deelname aan wedstrijden toegevoegd aan de verzekering en is de vergoeding van accessoires verhoogd.

Lees meer >>

Beoordeel routes en toertochten op Fietssport.nl

donderdag 3 november 2016
Beoordeel routes en toertochten op Fietssport.nl Het is vanaf nu mogelijk om jouw ervaringen bij tochten en routes te delen met de organisatie en andere fietsers.

Lees meer >>

Ledenpas for life

maandag 31 oktober 2016
Ledenpas for life De ledenpas die je in februari hebt ontvangen blijft voor altijd geldig. Je ontvangt dus geen nieuwe pas in 2017. Extra handig: je vindt je ledenpas nu ook digitaal!

Lees meer >>

Gezinslidmaatschap voor individuele leden

maandag 24 oktober 2016
Gezinslidmaatschap voor individuele leden Woon je met meerdere personen met een individueel lidmaatschap op één adres? Dan is het vanaf nu mogelijk om gezinslid te worden. 

Lees meer >>

Fietssport heeft nu ook een online magazine!

maandag 17 oktober 2016
Fietssport heeft nu ook een online magazine! ​​We zijn erg trots op deze nieuwe functie op Fietssport.nl: het online magazine! Lees meer over training, gezondheid, voeding en andere thema's.

Lees meer >>

Self-check spoort bloedvataandoening op

donderdag 6 oktober 2016
Self-check spoort bloedvataandoening op Snelle verzuring en krachtverlies in (één van) de benen? Dan kun je een bloedvatprobleem hebben. Een speciale self-check helpt je op weg met advies.

Lees meer >>

Spectaculaire nightride in Gieten

donderdag 29 september 2016
Spectaculaire nightride in Gieten Bomen, wortels, afdalingen, klimmetjes, mul zand en voor wie deelneemt aan de Nightride in Gieten komt daar nog een extra obstakel bij: de duisternis. Durf jij het aan?

Lees meer >>

NTFU op Bike MOTION Benelux

maandag 26 september 2016
NTFU op Bike MOTION Benelux De Bike MOTION Benelux vindt dit jaar plaats van 21-24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. De NTFU is ook weer van de partij en presenteert dit jaar het nieuwe platform Fietssport. Kom je ook?

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer