NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Eerste trailawards uitgereikt

maandag 3 juli 2017
Eerste trailawards uitgereikt In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBroutes.nl en Cube werden dit jaar de eerste DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt. Er werden in 6 categorieën prijzen uitgereikt.

Lees meer >>

Gebruik je kop, helm op!

dinsdag 13 juni 2017
Gebruik je kop, helm op! Bram Tankink van Team Lotto NL-Jumbo was tijdens zijn valpartij in de Giro erg blij met zijn Lazer-helm. Ken jij iemand die een nieuwe helm kan gebruiken? Gun hem of haar een helm en haal hem samen als VIP op bij Bram Tankink tijdens het NK Wielrennen!

Lees meer >>

Kwaliteitskeurmerk zeer gewild

donderdag 8 juni 2017
Kwaliteitskeurmerk zeer gewild NTFU-clubs staan voor kwaliteit. Dat blijkt uit de vele aanvragen voor het keurmerk voor tochten en het aantal toekenningen ervan; we hebben afgelopen periode alweer 11 keer het keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt!

Lees meer >>

4 tips voor een goede fietsenstalling

woensdag 31 mei 2017
4 tips voor een goede fietsenstalling Organiseer je binnenkort een tocht? Sinds dit jaar zijn alle fietsen in jouw fietsenstalling verzekerd voor diefstal, een mooie service voor je deelnemers! Lees hier hoe je een fietsenstalling kunt faciliteren en aan welke voorwaarden deze moet voldoen.

Lees meer >>

Open Avond Wieleracademie

maandag 22 mei 2017
Open Avond Wieleracademie Wie zou binnen jouw club een goede trainer zijn? Of ben je dat misschien zelf? In juni organiseren we in Oss, Assen, Raalte, Dordrecht, Spaarnwoude en Den Helder een Open Avond om meer te vertellen over wat een trainersopleiding inhoudt. Je bent van harte welkom!

Lees meer >>

Al 20 Extra Goed Geregelde tochten

maandag 22 mei 2017
Al 20 Extra Goed Geregelde tochten De Kwaliteitsadviseurs van de NTFU zitten letterlijk en figuurlijk niet stil. Afgelopen weekend werd al het 20e keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt, dit keer aan Ollands Mooiste.We feliciteren de organisatie natuurlijk van harte met dit geweldige resultaat.

Lees meer >>

Veiligheid: de feiten

vrijdag 19 mei 2017
Veiligheid: de feiten Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.

Lees meer >>

Holland Classic zit erop

maandag 8 mei 2017
Holland Classic zit erop Op 6 en 7 mei genoten ongeveer 1000 fietsliefhebbers van het Holland Classic Wielerevent. Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Reserveer dan 5 en 6 mei 2018 in je agenda!

Lees meer >>

Stem op je favoriete mountainbike trail

dinsdag 25 april 2017
Stem op je favoriete mountainbike trail In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Cube Bikes worden in juni 2017 de DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt.

Lees meer >>

Jan van de Ven ontvangt lintje

maandag 24 april 2017
Jan van de Ven ontvangt lintje Zo trots als een pauw, dat zijn wij op onze vrijwilliger Jan van de Ven, die op 26 april een lintje ontving voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor zijn club en vooral de NTFU.

Lees meer >>

Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste

donderdag 13 april 2017
Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste Op zondag 23 april 2017 organiseert WTC Gerry van Gerwen de eerste editie van ‘Ollands Ruigste’. 

Lees meer >>

Mergelheuvelland 2-daagse

donderdag 13 april 2017
Mergelheuvelland 2-daagse Fiets op zaterdag 16 en zondag 17 september mee met de Mh2D door Zuid-Limburg, de Belgische Voerstreek en het land van Herve.

Lees meer >>

2 april: Kaderdag voor instructeurs

donderdag 23 maart 2017
2 april: Kaderdag voor instructeurs Ben je instructeur en wil je je kennis verbreden en/of verdiepen? Kom dan op zondag 2 april naar de Kaderdag! We bieden zeer diverse workshops en clinics aan waardoor jij een nog betere trainer/instructeur wordt.

Lees meer >>

Manifest Buitensport aangeboden

dinsdag 14 maart 2017
Manifest Buitensport aangeboden Er moet meer regie komen van de overheid op de combinatie buitensport en natuur. Daarom is het Manifest 'Naar buitensport en natuur voor iedereen' aangeboden aan de politiek.

Lees meer >>

Scan & Go bij steeds meer tochten

donderdag 9 maart 2017
Scan & Go bij steeds meer tochten Bij 64% van de toertochten werd in 2016 gewerkt met het inschrijf- en registratiesysteem van de NTFU. Het online inschrijven voor toertochten neemt de laatste jaren een vlucht.

Lees meer >>

Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen

maandag 27 februari 2017
Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen Start2Bike gaat weer van start. In vier trainingen leer je de basistechnieken van het mountainbiken of wielrennen zodat je met meer vertrouwen op je fiets stapt. 

Lees meer >>

KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur

woensdag 15 februari 2017
KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur De NTFU en KNWU organiseren in februari en maart gezamenlijk voor al hun verenigingen de Avond van het Wielerbestuur. “Of je nu bestuurder bent van een KNWU-club, NTFU-vereniging of een combi-club, je loopt bestuurlijk tegen dezelfde uitdagingen aan," aldus Arjan de Vries, directeur van de NTFU. "Dat we hier samen aandacht aan besteden is een mooie ontwikkeling."

Lees meer >>

Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders

vrijdag 10 februari 2017
Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders Vijf clubs, verenigd in Wielercollectief Land van Cuijk en natuurbeheerders van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten hebben hun handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsconvenant.

Lees meer >>

Spek je clubkas

donderdag 9 februari 2017
Spek je clubkas Kan jouw vereniging wel wat extra’s gebruiken? Doe dan mee met de Oranje Fonds Collecte. De helft van jullie opbrengst is voor je eigen club. Een mooi extra zakcentje!

Lees meer >>

Avond van het Wielerbestuur

dinsdag 7 februari 2017
Avond van het Wielerbestuur Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennis-deling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wieler-bestuur in Rosmalen, Klarenbeek, Assen of Alphen aan den Rijn!

Lees meer >>

De Boombouw Wintermarathon

dinsdag 31 januari 2017
De Boombouw Wintermarathon De Boombouw Wintermarathon voert de deelnemers op zondag 19 februari door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug.

Lees meer >>

Het Amsterdamse Wielersymposium

dinsdag 31 januari 2017
Het Amsterdamse Wielersymposium Op 7 maart organiseren specialisten van Sport Medisch Centrum Fysiomed een informatieavond voor wielrenners. Het thema van deze avond is de voorbereiding op een nieuw seizoen.

Lees meer >>

Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa?

maandag 23 januari 2017
Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa? Onderhoud jij of jouw vereniging een MTB-route? Meld je dan aan voor het 'Take Care of Your Trails' weekend. 

Lees meer >>

Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine

dinsdag 6 december 2016
Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine In de laatste editie van dit jaar staan fietstrends van eigen bodem centraal. Met portretten van bijzondere Hollandse bike/coffeeshops, alles over voorjaarsklassiekers en overwinteren op de baan.

Lees meer >>

Alle toertochten van 2017 nú al online

maandag 5 december 2016
Alle toertochten van 2017 nú al online Ieder jaar verschijnt op 1 januari de NTFU Kalender online. Dit jaar heeft de Sint een verrassing voor ons: vandaag zijn alle toertochten van 2017-2018 al terug te vinden op Fietssport.nl.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer