NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper!

donderdag 26 februari 2015
Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper! Volkswagen Campers in Amersfoort stelt een sportieve camper, de California Beach, gratis ter beschikking aan avontuurlijke buitensporters. Als tegenprestatie wordt een coole, originele video gevraagd.
 

Lees meer >>

Cursus ledenwerving voor verenigingen

maandag 23 februari 2015
Cursus ledenwerving voor verenigingen Je vereniging wil nieuwe leden werven en daarvoor organiseer je allerlei PR-acties. Maar heb je goed nagedacht wat eigenlijk je doelgroep is? Wat zoekt deze doelgroep in de fietssport en in een fietsvereniging?

Lees meer >>

Tips & Tricks... Trainingsopbouw

vrijdag 13 februari 2015
Tips & Tricks... Trainingsopbouw Alles staat en valt met een goede voorbereidingsperiode met omvangtrainingen om je zelf gereed te maken voor een nieuw wielerseizoen. Deze periode duurt minimaal 6 tot 8 weken.

Lees meer >>

Streetstyle hindernissen tijdens Biking4Duchenne toertocht

donderdag 12 februari 2015
Streetstyle hindernissen tijdens Biking4Duchenne toertocht Trailsz4Duchenne organiseert op 22 maart een uniek MTB evenement rond recreatieplas Berkendonk. Er wordt een parcours uitgezet met ‘streetstyle’ hindernissen gecombineerd met Zandbos en Bakelse bos.

Lees meer >>

Uitdagende special in Fietssport Magazine!

dinsdag 10 februari 2015
Uitdagende special in Fietssport Magazine! 	De eerste editie van 2015 staat in het teken van dé uitdaging! Welke berg ga jij overwinnen? Daarnaast aandacht voor de toekomst van racebanden, prestatief fietsen met diabetes en marathonman Jos Engelen,

Lees meer >>

Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter

maandag 9 februari 2015
Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter Gestart met racefietsen of mountainbiken? Dan zit je wellicht vol vragen over hoe je het best kunt schakelen of hoe je die ene heuvel overwint. Geen paniek, wij helpen je op weg! Start2Bike start in april met trainingen.

Lees meer >>

Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug

maandag 9 februari 2015
Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug Met ingang van 1 februari is in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug een MTB-vignet ingevoerd. De inkomsten die met het vignet worden gegenereerd komen ten goede aan het onderhoud en uitbreiding van het netwerk.

Lees meer >>

Fietsvakantie in eigen land populair

maandag 2 februari 2015
Fietsvakantie in eigen land populair Uit onderzoek blijkt dat een fietsvakantie in eigen land populair is: in 2014 ondernamen 1,3 miljoen mensen een fietsvakantie in Nederland. 32% maakt daarbij gebruik van LF-routes.

Lees meer >>

Start2Bike, een goede start op de fiets

dinsdag 27 januari 2015
Start2Bike, een goede start op de fiets De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat hun vaardigheden op zo’n fiets wel verbeterd kunnen worden. De NTFU biedt Start2Bike aan.

Lees meer >>

Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen

vrijdag 23 januari 2015
Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen Specialized en NTFU Fietsvrouwen hebben voor 2015 de krachten gebundeld om het sterk groeiende aantal fietsende vrouwen in Nederland nog verder te ondersteunen.

Lees meer >>

Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel

dinsdag 6 januari 2015
Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen via het spel Rad van Fortuin.

Lees meer >>

3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat

maandag 5 januari 2015
3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat Wordt 2015 het jaar waarin jij je sportieve doelen op scherp zet? In onze kalender vind je uitdagende tochten én tochten die onderdeel uit kunnen maken van jouw trainingsschema.

Lees meer >>

Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015

dinsdag 23 december 2014
Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015 De 9e editie van de Joop Zoetemelk Classic wordt verreden op zaterdag 21 maart 2015. Wegens de steeds grotere belangstelling in voorgaande jaren is nu een limiet van 5500 deelnemers ingesteld.

Lees meer >>

Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer

dinsdag 23 december 2014
Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer Wielervereniging Cycling Mates organiseert van zondag 28 juni tot en met vrijdag 3 juli, exclusief voor leden van de NTFU, een volledig verzorgd zesdaags-fietsevenement van Parijs naar Utrecht.

Lees meer >>

TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets

maandag 22 december 2014
TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets TC Heerde steunt "We Own Yellow" en biedt vrouwen 50% korting op het inschrijfgeld van de RaboVeldToerTocht op 10 januari 2015. De organisatie heeft uitdagende routes uitgezet, die voeren door de bosrijke omgeving van Heerde.

Lees meer >>

Veldtoertocht met uitdagend parcours

maandag 22 december 2014
Veldtoertocht met uitdagend parcours Wielervereniging Holten opent op zondag 4 januari het nieuwe jaar met de organisatie van de Beemd- en Bergtoer. De routes gaan oa door Natura2000 gebieden die normaliter zijn afgesloten voor fietsers.

Lees meer >>

Samen aan de slag!

vrijdag 12 december 2014
Samen aan de slag! De resultaten van de grote natuur enquête werden eind november gepresenteerd. Een van de conclusies is dat Natuurmonumenten de komende jaren steeds vaker de regie over haar natuurgebieden aan de achterban zal overlaten.

Lees meer >>

Tips & Tricks... Ben je klaar voor de winter?

vrijdag 12 december 2014
Tips & Tricks... Ben je klaar voor de winter? Het wordt steeds kouder en onstuimiger. Deze omstandigheden betekenen een wat betere voorbereiding op je wekelijkse ritje dan normaal. Lees de volgende tips en wordt winterhard!

Lees meer >>

Fiets mee met HomeRide

dinsdag 9 december 2014
Fiets mee met HomeRide Wil je je op sportieve wijze inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds? Doe dan mee aan HomeRide. Een uitdagende wielertocht op 27 en 28 juni 2015, waarbij je in teamverband van Groningen naar Maastricht fietst. 

Lees meer >>

TOS Winter Veldtoertocht op zondag 14 december

donderdag 4 december 2014
TOS Winter Veldtoertocht op zondag 14 december Ieder jaar zijn er zo’n 800 deelnemers, die de kou trotseren en in de bossen van Sint Anthonis de Winter Veldtoertocht van Tourclub Oploo-Sint Anthonis rijden.
 

Lees meer >>

Deel jouw mening als fietsliefhebber!

vrijdag 28 november 2014
Deel jouw mening als fietsliefhebber! Ben jij een echte fietsliefhebber? Hoe oriënteer jij je als het gaat om je fietshobby? Wij zouden het graag van je horen. Deel jouw mening in het onderzoekje voor Jaarbeurs en maak kans op mooie prijzen.

Lees meer >>

Jeugdkaderdag bij TWC de Contente

woensdag 26 november 2014
Jeugdkaderdag bij TWC de Contente Jeugd heeft de toekomst! Om jeugdverenigingen te ondersteunen en kennis-uitwisseling te bevorderen, organiseert de NTFU jaarlijks een jeugdkaderdag.

Lees meer >>

Nooit meer lek rijden?

woensdag 26 november 2014
Nooit meer lek rijden? Lek rijden is zo ongeveer het laatste waar je op zit te wachten. Het kan een rit in één keer verpesten. Gelukkig zit er veel kennis bij onze verenigingen. Zo bedacht een lid van MTB-vereniging Trailz043 onlangs een nieuw antilek-systeem.

Lees meer >>

Tips & Tricks... Overwinteren

donderdag 6 november 2014
Tips & Tricks... Overwinteren Veel fietsers hebben inmiddels hun sportieve doel voor 2015 al weer bepaald. Maar hoe pak je de voorbereiding daarvan nu aan, als de winter voor de deur staat?

Lees meer >>

Petitie buitensport heeft nog niet het gewenste effect

vrijdag 24 oktober 2014
Petitie buitensport heeft nog niet het gewenste effect Minister Schippers informeerde onlangs de Tweede Kamer over haar sportbeleid en refereerde kort aan de lobby van het Actieplan Ruimte voor Buitensport waar de NTFU deel van uit maakt.
 

Lees meer >>
First 567891011121314
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer