NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen

woensdag 14 februari 2018
Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen Vanaf april organiseert de NTFU op ruim 75 locaties Start2Bike. In vier trainingen leren startende fietsers de basistechnieken van het mountainbiken en wielrennen. De inschrijving is nu geopend.

Lees meer >>

Maak kans op een 1-op-1 mountainbike clinic

donderdag 10 september 2015
Maak kans op een 1-op-1 mountainbike clinic Meld je vrienden en familie op de mountainbiketrainingen van Start2Bike en maak zelf kans op een geheel verzorgde trainingsdag met een van de beste NTFU-instructeurs. Start2Bike gaat in oktober weer op ruim 50 locaties van start.

Lees meer >>

Nieuw: Start2Bike Testdagen voor startende mountainbikers

maandag 17 augustus 2015
Nieuw: Start2Bike Testdagen voor startende mountainbikers Op 20, 26 en 27 september organiseren we de Start2Bike Testdagen. Dit nieuwe concept biedt iedereen die kennis wil maken met de mountainbikesport de gelegenheid dit op een laagdrempelige manier te doen.

Lees meer >>

​Werken aan je MTB-techniek met Start2Bike

woensdag 29 juli 2015
​Werken aan je MTB-techniek met Start2Bike Startende mountainbikers kunnen in oktober weer meedoen aan 4 Start2Bike trainingen op ruim 50 locaties. Onder leiding van ervaren trainers wordt gewerkt aan basistechnieken als remmen, schakelen, bochtentechniek, klimmen, dalen en het nemen van obstakels.

Lees meer >>

Start2Bike Ladies Only start in april

maandag 2 maart 2015
Start2Bike Ladies Only start in april Start2Bike is een training voor beginnende fietsers. In 4 trainingen leer je de basisvaardigheden van het racefietsen. Er is een aantal locaties waar de training exclusief voor vrouwen wordt gegeven: de Ladies Only serie.

Lees meer >>

Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter

maandag 9 februari 2015
Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter Gestart met racefietsen of mountainbiken? Dan zit je wellicht vol vragen over hoe je het best kunt schakelen of hoe je die ene heuvel overwint. Geen paniek, wij helpen je op weg! Start2Bike start in april met trainingen.

Lees meer >>

Start2Bike, een goede start op de fiets

dinsdag 27 januari 2015
Start2Bike, een goede start op de fiets De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat hun vaardigheden op zo’n fiets wel verbeterd kunnen worden. De NTFU biedt Start2Bike aan.

Lees meer >>
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer