NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

​Zet jouw vereniging op de kaart en win

vrijdag 16 februari 2018
Wil jij samen met je clubgenoten naar Bike MOTION? Zet jouw club (letterlijk) op de kaart en win 10 kaarten zodat jullie gratis naar de grootste fietsbeurs van de Benelux kunnen.

Fietssport Clubs
Uit de verenigingsmonitor blijkt dat veel clubs hulp verlangen bij promotie en PR. Voor zowel hun tochten als voor de club. De NTFU helpt haar clubs op het aanbod bij fietsers te krijgen via fietssport.nl. Op de site, die in 2016 gelanceerd werd, staat de complete NTFU-toertochtenkalender met 2.500 tochten én sinds kort een cluboverzicht waar clubs zich presenteren.

Het cluboverzicht telt al 80 clubs die hun routes, toertochten, voordelen van het clublidmaatschap en clubkalender aan bezoekers van de site presenteren.

Winactie
Onder verenigingen die de komende week een clubpagina op Fietssport aanmaken, verloot de NTFU 2x10 kaarten voor Bike MOTION. Heb je al een clubpagina? Dan speel je automatisch mee. Download de handleiding en maak jouw clubpagina vandaag nog aan op het NTFU-intranet.

Heb je nog vragen of kun je hulp gebruiken bij het invullen? Neem dan contact op met Erik Tolboom via etolboom@ntfu.nl
                                                     
8x Tips voor Bike MOTION
Geef je seizoenstart dit jaar een extra zetje door een bezoek aan de Bike MOTION. De grootste fietsbeurs van de Benelux vindt dit jaar plaats van 2-4 maart. Zeker weten dat je niets mist en het optimale uit je bezoek haalt? Lees dan onze tips op fietssport.nl.Tags: vereniging | Fietssport | bike motion

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer