NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Zorgverzekering voor sporters

dinsdag 5 december 2017
Wie regelmatig sport en er een gezonde leefstijl op nahoudt, heeft minder kans op kwalen en ziektes. Dat wordt beloond door zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Leden van sportbonden, waaronder de NTFU, ontvangen korting op hun zorgverzekering.
 
Fietsmeting
Als lid van de NTFU ontvang je 7,5% korting op de basisverzekering. Kies je voor een aanvullende en/of tandartsverzekering? Dan ontvang je daar 10% korting op. Daarnaast ontvang je als verzekerde een tegemoetkoming in de kosten van sportmassage en vergoedt Zilveren Kruis maximaal € 100,- bij een dynamische fietsmeting. Nuttig voor sportieve fietsers!
 
Klik hier voor een lijst met Sport Medische Adviescentra (SMA) die dynamische fietsmetingen uitvoeren.
 
Vragen?
Meer informatie over deze zorgverzekering lees je hier. Heb je vragen over de zorgverzekering? Neem dan contact op met Zilveren Kruis via (071) 751 00 25. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.
 
Vergelijken loont 
Vergeet voordat je een zorgverzekering afsluit niet een aantal verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Kies voor de zorg die jij in 2018 nodig denkt te hebben en kijk vervolgens welke verzekering het voordeligst is. Zorgverzekeringen vergelijken? Dat kan via de website van de Consumentenbond


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer