NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Routenetwerk ‘Randje Drenthe’ gelanceerd

vrijdag 29 september 2017
Op donderdag 28 september 2017 lanceerden gedeputeerde Henk Brink en Wil Noorman, secretaris van de NTFU, een uniek routenetwerk voor de sportieve fietser: ‘Randje Drenthe’.

Het routenetwerk bestaat uit maar liefst vijfentwintig Drentse routes voor de sportieve fietser in Drenthe. De routes gaan langs de randen van de provinciegrens en zijn aangeleverd door Drentse NTFU-verenigingen. Gedeputeerde Brink: ”De verenigingen weten met hun lokale en regionale routekennis als geen ander welke routes passen bij de sportieve fietser. Dit netwerk is een mooie aanvulling op wat er al is en draagt bij aan onze ambitie om Drenthe als fiets- en vrijetijdsprovincie verder uit te bouwen.”

Randje Drenthe
Het routenetwerk ‘Randje Drenthe’ is te vinden op fietssport.nl, het online platform van wielersportbond NTFU. Op deze website is meer informatie te vinden over de diverse routes die in afstand variëren van circa 60 km, 130 km en 170 km. Voor de echte fietsfanaten is er een route van maar liefst 245km.Bikeconomics
De lancering van het routenetwerk was de start van het seminar Bikeconomics dat donderdag 28 september plaatsvond in Hotel De Börken in Lhee. Een seminar waarin ondernemers, overheden en verenigingen werden uitgedaagd om nieuwe kansen te benutten voor de vrijetijdssector en fietsen in Drenthe. De organisatie was in handen van provincie Drenthe in samenwerking met de NTFU en Roelofs.


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer