NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Holland Classic 2018: interessant voor jouw club!

donderdag 21 september 2017
Op 5 en 6 mei 2018 organiseren we weer de Holland Classic in de omgeving van Papendal (Arnhem). Dit biedt mooie kansen voor jouw club om te testen, leren en profiteren.

Test een Special Event
Op de zaterdag organiseren we een aantal Special Events zoals clinics en wedstrijdvormen (funklasse). Enerzijds leuk om aan deel te nemen, maar anderzijds ook interessant voor jou als clubbestuurder om inspiratie op te doen of van te leren. En het wordt zelfs nog mooier: we kunnen eventueel jouw idee voor een Special Event testen! Loop jij dus al een tijdje rond met een geweldig idee voor een vernieuwende activiteit, laat het ons dan weten en wie weet kunnen we het concept samen testen. Mail hierover naar etolboom@ntfu.nl

Lift mee in de promotie
In aanloop naar de Holland Classic helpen we graag andere evenementen bij het promoten van hun tocht. We willen een aantal tochten selecteren die we aanmerken als "goede voorbereiding" op de Holland Classic. Deze tochten zetten we extra in de spotlights op Fietssport.nl en de NTFU-site en voor de deelnemers hebben we een aanbieding om met korting deel te nemen aan de Holland Classic.
Wil jij met de tocht van je vereniging of stichting in aanmerking komen als "voorbereidingstocht", meld je dan aan via etolboom@ntfu.nl

Kijk en leer
Op zaterdag en zondag geven we geinteresseerden in de ochtend een kijkje achter de schermen. Loop mee met de organisatie, stel je vragen over de voorbereidingen, routes, vergunningen, promotie, Scan & Go of andere zaken en stap daarna lekker zelf op de fiets als deelnemer.

Neem deel met je club
Voor onze eigen verenigingen regelen we natuurlijk graag dat je met zoveel mogelijk leden deel komt nemen. Je kunt daarom gebruik maken van de groepsinschrijving en we geven een aantrekkelijke korting als je met meer dan 10 deelnemers komt. Zet de datum dus vast in de clubkalender, de officiele uitnodiging volgt zodra het programma volledig is ingevuld.
 


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer