NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Administratie NTFU verbeterd

dinsdag 18 juli 2017
Het administratiesyteem van de NTFU heeft een update gehad en is op een aantal punten verbeterd. Dit betekent dat we een aantal dingen makkelijker voor je hebben gemaakt. Dit zijn de 4 veranderingen:

1. Nieuw lid opgeven
Geef je een nieuw lid op? Dan hoef je voortaan geen lidmaatschapstype meer aan te geven. Het systeem herkent voortaan vanzelf of er al iemand op het adres woont en of diegene dus een hoofdlid, een gezinslid of een m-lid (een lid die bij meerdere verenigingen is aangesloten) is. Heb je diegene aangemeld? Dan zie je vanzelf welk lidmaatschap diegene heeft en welke contributie je moet rekenen. Bij een m-lid zie je bovendien welke club de hoofdvereneniging is.

2. Individuele leden
Meld je een lid aan die al individueel lid van de NTFU is, dan wordt dit lidmaatschap voortaan automatisch per 1 januari omgezet naar een lidmaatschap bij jullie vereniging.

3. Introducéleden
Wil je een introducélid opgeven? Log dan in als vereniging en kies in de ledenlijst voor 'Nieuw lid opgeven'. Vervolgens vink je in het scherm aan 'dit is een introducé lidmaatschap'.

4. Meerdere contactpersonen
Op dit moment sturen we alle informatie vanuit de NTFU naar één e-mailadres. Binnenkort kunnen we de facturen direct naar het mailadres van de penningmeester sturen en berichten over de ledenadministratie naar de ledenadministrateur. We zijn dit nog aan het inregelen, maar je mailadres opgeven kan al wel! Wil je hier gebruik van maken? Geef dan via intranet de mailadressen door (je doet dit onderaan de pagina Verenigingsgegevens, via NTFU Intranet -> Vereniging -> Verenigingsgegevens). Liever niet? Dan hoef je niets te doen - we blijven dan gewoon het mailadres van de vereniging gebruiken.


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer