NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Kwaliteitskeurmerk zeer gewild

donderdag 8 juni 2017
Veel van onze verenigingen timmeren hard aan de weg om hun toertocht zo goed mogelijk te organiseren. In eerste instantie natuurlijk voor de deelnemers, maar zeker ook voor het kwaliteitskeurmerk van de NTFU dat ze graag in de wacht slepen.

Onze kwaliteitsadviseurs gingen afgelopen tijd weer op pad en konden weer een aantal clubs blij maken met het keurmerk Extra Goed geregeld. Volgend jaar dragen de volgende tochten het nieuwe keurmerk: 16Dorpentocht, KlimClassic, Ermelose Klim Tocht, Betuwse 11 Dorpentocht (Groot-Geldermalsen), Zwijndrecht-Zwijndrecht, Tour voor MS, Erben's Vechtdal Tour, Tecklenburg Rundfahrt, Peter Winnen Classic Race, Fietsvierdaagse Dordrecht en
Omloop van de Graafschap. We feliciteren de organisaties natuurlijk van harte met dit geweldige resultaat.

Vanaf komend seizoen werkt de NTFU met een nieuw kwaliteitssyteem. Het sterrensysteem verdwijnt en wordt vervangen door een systeem met 2 niveaus; NTFU Erkend en NTFU Extra Goed Geregeld. Als je volgend seizoen met jouw tocht ook het Extra Goed Geregeld keurmerk wil dragen, dien je dat voor de editie van dit seizoen al aan te vragen. Meer weten? Lees hier meer over het nieuwe kwaliteitssysteem.


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer