NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Al 20 Extra Goed Geregelde tochten

maandag 22 mei 2017
De Kwaliteitsadviseurs van de NTFU zitten letterlijk en figuurlijk niet stil. Afgelopen weekend werd al het 20e keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt, dit keer aan Ollands Mooiste.We feliciteren de organisatie natuurlijk van harte met dit geweldige resultaat.

Eerder al werd het keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt aan de KoningsBelte ATB-tocht, de Bruintje Beer Toertocht, de Schöppingerberg Tour, Toerklassieker V'daal-V'daal, Trap es deur Reimerswaal, de Porskamp Installatie Techniek MTB tocht, Maos en Waols Moiste, Rond de Totenhügel, de Ronde van Noord Holland, de TC de Liemers Classic, de Oranjetocht en Ladies Ride, de Winsumer Wierdentocht, Fiets4Daagse Hoorn, de Servais Knaven Classic en de Helmond Tour.

Vanaf komend seizoen werkt de NTFU met een nieuw kwaliteitssyteem. Het sterrensysteem verdwijnt en wordt vervangen door een systeem met 2 niveaus; NTFU Erkend en NTFU Extra Goed Geregeld. Als je volgend seizoen met jouw tocht ook het Extra Goed Geregeld keurmerk wil dragen, dien je dat voor de editie van dit seizoen al aan te vragen. Meer weten? Lees hier meer over het nieuwe kwaliteitssysteem.


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer