NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Avond van het Wielerbestuur

dinsdag 7 februari 2017

Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielerbestuur in Rosmalen, Klarenbeek, Assen of Alphen aan den Rijn!


Inhoud workshops
Op deze avond kun je verschillende workshops volgen. Zo kun je op één avond meer te weten komen over juridische vraagstukken én erachter komen hoe je éindelijk die sponsor voor je kleding binnensleept. Wil je liever praktische tips over sociale media, leren hoe je een goed beleidsplan schrijft of meer te weten komen over een goed vrijwilligersbeleid? Ook dat kan!


Data en locaties
Maandag 20 februari, Rosmalen
Donderdag 23 februari, Klarenbeek (bij Apeldoorn)
Maandag 6 maart, Assen
Woensdag 8 maart, Alphen aan de Rijn


De avond duurt van 19:00 – 21:45 uur en bestaat uit twee rondes, zo kun je twee verschillende workshops bijwonen. Kom je met meerdere bestuursleden? Dan is het dus mogelijk om op te splitsen en alle workshops bij te wonen. Handig als je veel kennis wilt opdoen voor je club.

Meer info en aanmelden
De Avond van het Wielerbestuur wordt georganiseerd door de KNWU en NTFU. Meer informatie over de inhoud van de workshops en om je aan te melden, zie wieleracademie.nl/wielerbestuur.
Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer