NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Gezinslidmaatschap voor individuele leden

maandag 24 oktober 2016
Woon je met meerdere personen op één adres? Dan is het vanaf nu mogelijk om gezinslid te worden. Je ontvangt daardoor niet langer meerdere Fietssport Magazines op één adres en krijgt € 3,50 korting op je lidmaatschap.

Op dit moment hebben alle individuele leden die bij de NTFU zijn aangesloten een hoofdlidmaatschap. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent, korting krijgt op toertochten en zes keer per jaar Fietssport Magazine thuis gestuurd krijgt. Veel huishoudens met meerdere NTFU-leden op hetzelfde adres ontvangen hierdoor meerdere exemplaren van ons magazine. Onnodig vinden veel leden.

Korting voor gezinnen
Daarom is het vanaf nu – mits er iemand met een hoofdlidmaatschap op hetzelfde adres woont – mogelijk om gezinslid te worden. Als gezinslid profiteer je van dezelfde voordelen als hoofdleden, alleen krijg je Fietssport Magazine niet meer thuisgestuurd. Dit lidmaatschap is € 3,50 goedkoper dan het reguliere hoofdlidmaatschap.

Automatisch omgezet
Om het gezinslidmaatschap af te sluiten hoef je niets te doen. Wij zorgen er namelijk voor dat de lidmaatschappen die op hetzelfde adres zijn afgesloten automatisch worden omgezet. Er blijft altijd één hoofdlid op het adres aangemeld staan zodat je nog wel het magazine ontvangt. Ook wanneer het ene gezinslid direct bij de NTFU lid is en de ander via een vereniging wordt één van de lidmaatschappen automatisch omgezet.

Wil je toch meerdere Fietssport Magazines op één adres blijven ontvangen? Neem dan contact op met de NTFU via info@ntfu.nl.   


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer