NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

NTFU op Bike MOTION Benelux

maandag 26 september 2016
De Bike MOTION Benelux vindt dit jaar plaats van 21-24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. De NTFU is ook weer van de partij en presenteert dit jaar het nieuwe platform Fietssport. Kom jij ook?

Maak gebruik van NTFU-korting
Als lid van de NTFU kun je dit jaar met extra korting naar de beurs als je in de voorverkoop online je kaartje koopt. De normale voorverkoopprijs is € 12,50, NTFU-leden betalen slechts € 11. Per NTFU-lid kun je 2 kaarten met korting kopen door gebruik te maken van kortingscode NTF85314. Koop je kaarten via bikemotionbenelux.nl

Presentje voor NTFU-leden
Op onze stand in hal 9 hebben we een fietscadeautje klaarliggen voor leden van de NTFU. Neem je ledenpas mee, laat hem scannen en scoor een leuk cadeau. Of beter nog; activeer je PLUS account op fietssport.nl (dat is gratis als je al lid bent van de NTFU), dan heb je altijd je barcode bij de hand!
We hebben een beperkte voorraad per dag, dus op is op. Tot in Utrecht!

Presentje voor bestuursleden clubs
Onze partner Bioracer wil je graag kennis laten maken met hun producten en biedt daarom per vereniging een paar Bioracer sokken aan. Haal hiervoor een formulier bij de NTFU-stand, vul je gegevens in en lever het in bij de Bioracer-stand. Daar ontvang je de sokken en kom je alles te weten over de kleding van onze gewaardeerde partner. Wist je dat je als NTFU-vereniging 8% korting krijgt bij Bioracer? Lees er hier meer over.

NTFU presents: Fietssport
Dit jaar ziet onze stand er anders uit dan je gewend bent. We presenteren dit jaar namelijk ons nieuwe platform Fietssport aan het grote publiek. Ben je op zoek naar ons, laat je dan niet misleiden door het Fietssport-jasje, in het jasje zit namelijk gewoon jouw oude vertrouwde NTFU.

Team LottoNL-Jumbo Fandag
Bike MOTION Benelux 2016 is het podium voor de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag. Op 23 oktober opent de beurs een extra hal waar Team LottoNL-Jumbo haar fandag zal organiseren. Bekijk presentaties, doe mee aan workshops en ontmoet de renners en staf van de ploeg. Tijdens de LottoNL-Jumbo fandag ben je zelf profrenner, want ’s ochtends kun je meedoen aan een geweldige toertocht waar alle renners van de ploeg aan meefietsen. Je kan kiezen tussen twee afstanden, 65km of 110km. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid vind je hier.

 


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer