NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Maak kennis met Fietssport

dinsdag 14 juni 2016
Wie jarig is trakteert: de NTFU bestaat zestig jaar en biedt haar leden een mooie uitbreiding van het lidmaatschap aan. Op Fietssport.nl, onze nieuwe website, staan ruim 500 routes voor sportieve fietsers. Leden kunnen deze routes gratis downloaden. Natuurlijk hebben we ook de vertrouwde NTFU Kalender op Fietssport.nl geplaatst. We nodigen je uit om een account aan te maken en zijn erg benieuwd naar jouw eerste ervaringen!

500+ routes voor sportieve fietsers
Op Fietssport vind je ruim 500 mooie en uitdagende routes. De routes zijn aangeleverd door lokale NTFU-verenigingen. Liefhebbers die hun omgeving goed kennen en weten waar jij als sportieve fietser blij van wordt: rustige wegen, dijkjes met weergaloze vergezichten, smalle singletracks en klimmetjes om je kuiten te laten voelen dat je sport! Jij als lid van de NTFU kunt deze routes gratis downloaden voor je GPS-toestel.
Ga naar fietssport

NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl
De NTFU Kalender met ruim 2.500 toertochten is nu ook te raadplegen op Fietssport.nl. De inhoud van de kalender is hetzelfde, de weergave hebben we verbeterd. Op een kaart worden de beschikbare routes getoond zodat jij je van tevoren kunt oriënteren op de tocht die je gaat rijden. Ook kun je snel terugzien welke tochten jij aan favorieten hebt toegevoegd of voor welke tochten jij je hebt ingeschreven. Fietssport.nl is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op tablet en smartphone. Je hebt de kalender van de NTFU nu altijd op zak!

Activeer jouw Fietssport PLUS-account
Met Fietssport PLUS kun jij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de site je biedt. We zetten er een aantal voor je op een rij:
  • Onbeperkt routes downloaden
  • Tochten en routes opslaan als favoriet
  • Snel inschrijven voor je volgende tocht
  • op de hoogte blijven van de nieuwste routes en toertochten bij jou in de buurt met de Fietssport nieuwsbrief op maat
Om een account aan te maken ga je naar Fietssport.nl. Maak een Basic 
account aan en koppel daarna op de pagina ‘mijn gegevens’ je NTFU-lidnummer aan Fietssport. Je vindt dit nummer o.a. op je NTFU-ledenpas en op de adresdrager van Fietssport Magazine.

Zodra jij je Fietssport PLUS-account hebt geactiveerd vind je op jouw profielpagina je Scan & Go barcode terug. Hiermee kun je bij toertochten gebruik maken van Scan & Go. 
 Tags: Fietssport

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer