NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws » NTFU 60 jaar   |  Inloggen

NTFU 60 jaar: veel activiteiten in 2016
 
In 2016 bestaat de NTFU 60 jaar en dat vieren we graag met jou! Daarom organiseren we dit jaar drie evenementen: de Holland Classic, de Sixty60 en de Neeltje Jans Time Trial.

Wil jij een mooie tocht rijden waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is? Kom dan op 10 september naar de Holland Classic. Als je wil meten of jij de snelste bent op de racefiets dan is de Neeltje Jans Time Trial iets voor jou. En hou je van een uitdaging? Dan mag je de Sixty60 niet missen! Naast deze events zijn we met NTFU on Toer aanwezig bij twaalf tochten. Leuk om je daar te zien!
 


Sixty60
 
In het kader van het 60-jarig bestaan van de NTFU hebben we een unieke uitdaging voor je uitgezet die zowel op technisch als conditioneel niveau het uiterste van je vraagt. Tijdens Sixty60 leggen deelnemers 40 km op de mountainbike en 20 km hardlopend af. Een pittig parcours voor de echte multisporter. Sixty60 kent drie onderdelen: individuele challenge Sixty60 (40 km MTB, 20 km trailrunning), teamchallenge 40-20 (elke deelnemer neemt één discipline voor zijn/haar rekening) en teamchallenge Sixty60.

MEER INFO OVER SIXTY60
 


Holland Classic
 
Op zaterdag 10 september is de eerste editie van de Holland Classic: hét fietsevent van 2016! We hebben prachtige routes voor je uitgestippeld in de omgeving van Arnhem. Bijzonder: je kunt op deze dag mountainbiken en racefietsen combineren! Er zijn namelijk vijf lussen: 20 km en 40 km voor de moutanibike en drie lussen van 60 km voor de racefiets. Op deze manier kun je zelf kiezen door welk lanschap je fiets: over dijken langs de Rijn, langs heide en bosrijk gebied of over de Posbank waar de nodige klimmetjes zijn. De mountainbikeroutes gaan door de mooie bossen rondom Arnhem. Iedere lus begint en eindigt bij Papendal, het hart van de Holland Classic. Hier kun je op het terras even pauze houden voordat je (eventueel) aan de volgende lus begint. Uiteraard zorgen wij voor lekker eten en drinken!

NAAR HOLLANDCLASSIC.NL

 
 


Neeltje Jans Time Trial
 
Ben jij de snelste op zondag 29 mei op Neeltje Jans? Ga de uitdaging aan en ontdek waar jij eindigt in het klassement. De Deltawerken - die bijna altijd vol in de wind staan - zijn natuurlijk dé plek om eens te testen hoe hard je nu echt kunt fietsen. Er wordt een klassement opgemaakt voor heren, dames en teams (4 personen). Leuk als je meedoet!

MEER INFO OVER DE NEELTJE JANS TIME TRIAL


 
 


NTFU on Toer
 
 
10 januari Rabo Veldtoertocht WTC De Hellen Goirle
21 februari Stuifduinentocht TWC De Herberg Hernen
6 maart Ontwakingstocht DTC Driebergen
30 april 30e Winsumer Wierdentocht TFC Winsum Winsum
14 mei  Kreders Klassieker Toerclub Zevenhuis '80 Zevenhuizen
22 mei Peter Winnen Classic
MTB en Race
TC Ysselsteyn Ysselsteyn
4 juni Rabobank Omloop Flevoland
MTB en Race
Toerclub Flevoland Lelystad
11 juni Fietsturfroutetocht St. Gorredijk Vooruit Gorredijk
3 juli Sallands Mooiste
MTB, Race en familietocht
Stichting Jeugdraad Haarle Haarle
10 juli Westfriese Omringdijk
Diverse opstapplaatsen
Le Champion Alkmaar
Hoorn
Kolhorn
Enkhuizen
23 juli Flipjes Toertocht St. Wielerpromotie Rivierenland Tiel
20 augustus Green Mountain Tour
MTB en Race
TC De Peddelaars Pesse
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer