NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Voordeel   |  Inloggen

De concrete voordelen van een NTFU lidmaatschap
 

Eenvoudig en betaalbaar je clubblad uitgeven

Niet alle verenigingen zijn tevreden over de vele werkzaamheden en de hoge kosten die het uitgeven van een clubblad met zich meebrengen. Dit kan ook een reden zijn om nu nog geen clubblad uit te brengen. Speciaal voor de clubs die hiermee worstelen is de NTFU een samenwerking aangegaan met Editoo zodat het uitgeven van een clubblad eenvoudiger wordt en betaalbaar blijft. Editoo uit Arnhem heeft een online tool ontwikkeld die ervoor zorgt dat iedereen een professioneel uitziend clubblad kan maken.

Lees meer over de samenwerking tussen NTFU en Editoo

Nu ook een digitaal clubblad
Naast een papieren uitgave is er ook de mogelijkheid om in korte tijd een professioneel digitaal verenigingsmagazine te maken. Dit kan met behulp van het online programma Digitoo voor 2 euro per maand (24 euro per jaar). Een vereniging kan dan 12 edities per jaar uitbrengen.
 
Op www.digitoo.nl kan een vereniging gratis een account aanmaken en Digitoo gratis uitproberen. Een vereniging bepaalt zelf de inhoud door nieuws, verhalen, foto’s en video’s te verzamelen. Digitoo levert het online programma om hier een professioneel digitaal magazine van te maken. Met een eigen magazine kan een vereniging haar (potentiële) leden informeren en binden. Daarnaast is het eenvoudig om links toe te voegen die doorverwijzen naar een website. Dit is interessant voor sponsoren.
 
Bekijk hier een voorbeeld van een digitaal magazine: https://editoomagazine.digitoo.nl/.

<< Terug naar voordeel   


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer