NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Opzeggen   |  Inloggen

Opzeggen lidmaatschappen, producten en diensten
 
We vinden het erg jammer dat je overweegt je lidmaatschap op te zeggen, maar wanneer ons lidmaatschap niet meer aanluit bij jouw sportbeoefening, dan wordt het tijd om afscheid te nemen. Graag horen we wat jouw reden is om je lidmaatschap op te zeggen.

Ben je niet tevreden over een product of dienst van de NTFU, dan horen we dat ook graag. Stuur een mail naar info@ntfu.nl of bel naar 0318-58 13 00 zodat we kunnen onderzoeken hoe we eventuele problemen kunnen oplossen en hoe we beter tegemoet kunnen komen aan jouw wensen.
 

Opzeggen lidmaatschap bij een NTFU-vereniging


Ben je aangesloten bij een NTFU-vereniging? Dan dien je je lidmaatschap te beëindigen via de secretaris van je vereniging. Let op: bij het beëindigen van je lidmaatschap zullen, indien van toepassing, ook de aanvullende diensten en producten die je hebt afgesloten bij de NTFU worden stopgezet. Wil je je lidmaatschap omzetten naar de individuele variant? Neem dan contact op met onze ledenadministratie via info@ntfu.nl
 

Opzeggen individueel lidmaatschap NTFU

 

Ben je aangesloten bij de NTFU via het individueel lidmaatschap? Zorg dan dat je opzegging voor 1 december bij ons bekend is. Opzeggen kan via mijnNTFU.nl of door een mail met als onderwerp ‘opzegging’ naar info@ntfu.nl te sturen met daarin je lidnummer, NAW gegevens en eventueel de reden van je opzegging. Je vindt je NTFU-lidnummer op je ledenpas.
 

Opzeggen of wijzigen aanvullende producten of verzekeringen


Ben je lid van de NTFU (via een vereniging of individueel) en/of heb je een product of aanvullende verzekering afgesloten met een doorlopende machtiging die niet meer past bij je huidige behoeften? Ga dan voor 1 december naar mijnNTFU.nl of stuur een mail naar de NTFU om de verzekering te beëindigen of wijzigen. Vermeld daarbij je lidnummer en NAW gegevens.
De NTFU biedt abonnementen voor onderstaande producten:
  • Fietssport Magazine (abonnement per 6 edities, gedurende het jaar opzegbaar)
  • NTFU Kalender (opzeggen voor 1 december)
  • Aanvullende Fietsverzekering (opzeggen voor 1 december)
  • Reisverzekering (gedurende het jaar opzegbaar, bekijk de voorwaarden op de polis)
  • Annuleringsverzekering (gedurende het jaar opzegbaar, bekijk de voorwaarden op de polis)

Vragen?


Heb je vragen over het opzeggen of wijzigen van je lidmaatschap of een van de aanvullende producten van de NTFU? Bel dan met de NTFU via 0318- 58 13 00. We zijn bereikbaar gedurende kantoortijden (maandag t/ vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur).
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer