NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Fiets en Geniet » Recreatieve toertochten   |  Inloggen

Recreatieve toertochten
 
Fietstochten van een of meerdere dagen in een andere omgeving? Dat kan! NTFU-verenigingen en -organisaties zetten alles in het werk om u te laten genieten van de unieke natuur en cultuur die Nederland rijk is. Laat u verrassen door de diversiteit in natuur die iedere provincie te bieden heeft.

Kwaliteit
Omdat alle tochten in de NTFU Kalender voldoen aan de standaard kwaliteitseisen van de NTFU kunt u met een gerust hart deelnemen. Met zaken als routebeschrijving, service en veiligheid wordt zorgvuldig omgegaan. Tochten met vermelding van 1 ster voldoen ruimschoots aan de NTFU kwaliteitseisen en zijn van goede kwaliteit. Tochten met 2 sterren zijn organisatorisch van uitstekende kwaliteit en een tocht met 3 sterren kan als topevenement worden ervaren. Meer over het NTFU kwaliteitssysteem leest u hier.

Fietsmeerdaagse tochten in 1 handig overzicht
Jaarlijks geeft de NTFU een overzicht uit met daarin alle NTFU Fietsmeerdaagsen. Omdat bij alle tochten ook de overnachtingsmogelijkheden staan vermeld hoeft u zich over de afstand geen zorgen te maken en kunt u eenvoudig uw verblijf boeken.

De NTFU Fietsmeerdaagse Kalender wordt gratis verspreid via lokale VVV kantoren en via NTFU verenigingen.

Het complete aanbod aan toertochten uit de NTFU in de kalender vindt u hier.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer