NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Fiets en Geniet » Pech abonnement   |  Inloggen

NTFU Pech+ abonnement
 
De NTFU werkt samen met FietsNED, een partner met een landelijk netwerk van tweewielerbedrijven met mobiele service. De tweewielertechnici van FietsNED bieden gebruikers van fiets en e-bike altijd en overal, snel en vakkundig hulp met reparatie- en onderhoudswerk.

De Pech-onderweg-service via de NTFU geeft recht op kosteloze reparatie* bij pech onderweg. Maar kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan worden u en uw rijwiel thuisgebracht. Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets. Samen uit, samen thuis!

* uitgezonderd eventuele onderdelen

“Net als de NTFU wil FietsNED mensen laten ontdekken dat fietsen bij kan dragen aan een leuker en langer leven. NTFU doet dat door vooral de fietstocht centraal te stellen. FietsNED wil dat doen door de fiets zelf centraal te stellen. Fietsen is pas leuk als de fiets prettig rijdt en veilig is. Dat vraagt technische zorg voor de fiets en dat doet FietsNED als de beste.“ aldus Martin Leemans, directeur van FietsNED.

Het nieuwe Pech+ abonnement van de NTFU bestaat uit: Het NTFU Pech+ abonnement loopt gelijk aan het NTFU seizoen van 1 januari tot en met 31 december.

Het Pech+ abonnement via een NTFU-vereniging
Er zijn tal van NTFU-verenigingen die de mogelijkheid aanbieden om onder begeleiding toertochten te fietsen. De begeleiders stippelen iedere week een route/tocht uit, waarbij een gezellige pauze met een kopje koffie, appeltaart of boterham zeker niet ontbreekt.
Kijkt u eens in het overzicht van NTFU-verenigingen die een aanbod hebben voor recreatieve fietsers. En neem gerust eens contact met een van deze verenigingen op. Zij kunnen voor u het NTFU Pech+ abonnement aanvragen bij de NTFU.

Rechtstreeks Pech+ abonnee worden van de NTFU
Mocht u gebruik willen maken van de voordelen van het NTFU Pech+ abonnement, maar geen behoefte hebben aan de extra voordelen van een vereniging, dan kunt u rechtstreeks Pech+ abonnee worden van de NTFU. De hierboven genoemde voordelen maken gewoon onderdeel uit van dit abonnement.Vul onderstaand formulier in om het NTFU Pech+ abonnement af te sluiten.
 


Abonnee worden
 

Formulier Pechpas Abonnement tijdelijk niet beschikbaar

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer