NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou   |  Inloggen

NTFU voor jou
 
Je traint en fietst tochten, in Nederland en soms ook in het buitenland, om je eigen prestaties te verbeteren. Voor jou is fietsen plezier, het leveren van prestaties, het aangaan van een uitdaging en genieten van de natuur. Je bent geïnteresseerd in alles wat met fietsmaterialen, tochten, voeding en trainingsmethoden te maken heeft. Op het gebied van racefietsen en/of mountainbiken.

De NTFU biedt goed georganiseerde tochten en informatie die je helpt om je sport nóg beter uit te oefenen. Daarnaast biedt de NTFU veel voordeel:
  • Unieke fietsschadeverzekering
  • 6x Fietssport Magazine (t.w.v. € 15,95)
  • Korting op 3.000+ toertochten
  • Korting trainingen en clinics
Lid worden bij een vereniging
Heb je er wel eens aan gedacht om lid te worden van een fietsvereniging bij jou in de buurt? Binnen fietsverenigingen is niet alleen veel deskundigheid op het gebied van fietsen aanwezig, je kunt altijd samen met andere fietsers trainen.
> Klik hier voor meer informatie


Individueel lidmaatschap
Wil je liever als individu gebruik maken van de voordelen die de NTFU biedt? Dan is het mogelijk om je rechtstreeks bij de NTFU aan te sluiten via het individueel lidmaatschap.
> Klik hier voor meer informatie

Het NTFU lidmaatschap voor bedrijven
Fiets je regelmatig met een groep collega’s? Een fietsgroep binnen je bedrijf is niet alleen goed voor de teamgeest onder collega’s, het is vooral ook een gezonde én gezellige bezigheid. De NTFU biedt bedrijven een lidmaatschapsvorm waarmee ze werknemers de voordelen van een NTFU lidmaatschap kunnen aanbieden. 
> Klik hier voor meer informatie
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer